Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 23/7


Spela!
Datum: Söndag 2023-07-23 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 29. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med stort fokus på Allsvenskan och Eliteserien, dessutom fotboll från Superettan men även supercupfinalen från Belgien får plats på kupongen. Premiäromgång i Danmark också, blandad kompott i vanlig ordning och det är väl bara att köra igång. Vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor analys och tips till alla 13 fighter. Lycka till!

1. AIK – Malmö FF, X2

En på nytt klurig uppgift väntar MFF här på Friends Arena men vi har väldigt svårt att se att de ska förlora tre raka matcher i Allsvenskan 2023. Det är de för bra för, AIK vet vi dessutom har en del utmaningar framför sig. Vi utgår från MFF, men en halvgardering är allt annat än en dum idé.

2. IFK Norrköping – Degerfors, 1

Degerfors defensiv har varit direkt sorglig under 2023 och då vinner man som bekant inte många fotbollsmatcher, dessutom sex torsk på sju matcher på bortaplan och Peking ser vi därför som en fin spik. Trots närmre 70% här.

3. IFK Göteborg – Halmstad, 1 2

IFK försvarade sig riktigt bra mot Elfsborg på Borås Arena och fick som bekant även med sig en pinne därifrån, imponerande och det är även en insats vi tror kan göra mycket med IFK. Ettan vill vi därför ha med på Gamla Ullevi men vi stänger samtidigt inte dörren för Halmstad. Halmstad har vunnit fyra av sju bortamatcher och IFK lär ändå landa över 50% här. Gaffeln därför spännande, vi testar!

4. Kalmar – Varberg, 1

Varberg ser ut att ha fått ny energi i laget sedan tränarbytet och de slåss väl, ger sitt yttersta och krigar på men har man inte kvalitén så vinner man heller inga fotbollsmatcher. Så enkelt är det, dessutom blir det tyngre och tyngre för varje nederlag som inkasseras. Vi spikar Kalmar FF här, känns bra trots 70% – klasskillnad!

5. Brage – Öster, 1X

Jämn fight mellan två skickliga fotbollslag här och små marginaler lär avgöra i slutändan, hemmaplansfördelen bör kunna vara en sådan detalj då Brage är Superettans starkaste hemmalag. 1X känns därför väldigt rimligt – Öster har vunnit tre av sju bortamatcher. Ska sitta!

6. Ham-Kam – Stabaek, 1X2

Alla tecken åker med här när bottenlaget Ham-Kam agerar klar favorit här på Briskeby, över 50% redan här under fredagen och kan mycket väl landa på närmre 60%. Värdet till höger därför superspännande, vi vill få med både krysset och tvåan men utgår någonstans från ettan. Hemmaplansfördelen väger tungt.

7. Haugesund – Lilleström, X2

Lilleström det klart bättre laget här med 11 pinnar fler på kontot, dessutom är formen jättefin med tre raka vinster och 11 gjorda mål i de tre matcherna. En offensiv att lita på uppenbarligen och utgångstecknet är därför givet här, Haugesund har dock fortsatt bara förlorat en fotbollsmatch på Haugesund Stadion den här säsongen och det någonstans tvingar med krysset. X2 ska dock vara heltäckt här.

8. Odds BK – Vålerenga, 1X

Fina krysset här till runt 20% då Vålerenga trots allt ser ut att trivas bättre på bortaplan än hemma, Odds BK heller ingen garanti på något sätt utan har bara vunnit två enstaka fighter på hemmaplan. 2 av 6. Ett på alla sätt och vis givet kryss att ha med här, men ettan likaså.

9. Sandefjord – Bodö/Glimt, 2

Närmre 80% på Bodö/Glimt gör såklart både ettan och det mittersta tecknet småspännande här men i slutändan har vi väldigt svårt att se att Bodö ska förlora den här fotbollsmatchen. Klasskillnad på alla plan verkligen när tabellettan dessutom jagar fjärde raka vinst. Bank!

10. Strömsgodset – Rosenborg, 1X

Rosenborg fortsatt en stor besvikelse här i Eliteserien och står alltså fortfarande på noll vinster på bortaplan när halva säsongen snart är spelad. Det gör valet här enkelt någonstans, utgångstecknet etta men vi fyller på ett snäpp då Strömsgodset väntas landa närmre 55-60% – heller ingen garanti här utan det kan mycket väl bli jämnt på Marienlyst Stadion.

11. Tromsö IL – SK Brann, 1 2

En vidöppen tillställning här mellan två välmående lag i Tromsö och Brann, båda på 27 pinnar och hos oddssättarna är gästerna knappa favoriter (runt 2.30 gånger degen). Den oddssättningen säger en del, öppen match där båda lagen är kapabla att vinna. Gaffeln testas.

12. Royal Antwerp – Mechelen, 1

Supercupfinal i Belgien där Royal Antwerp kliver in som klar favorit, ettan på 1×2-marknaden betalar under 1.50 gånger pengarna och det säger allt om förutsättningarna och den faktiska skillnaden här. Spiken är därför också fullt rimlig upp till 80% – trots att vi faktiskt har en final att göra med här. Vi tror stenhårt på Antwerp.

13. Silkeborg IF – Bröndby IF, X2

Premiäromgång i Danmark och de tenderar som bekant att vara lite kluriga, vi tycker dock X2 känns bra här trots värdet till vänster, Bröndby är det bättre laget och bör kunna undvika ett nederlag. 1X kan dock vara intressant också, på alla sätt och vis rimligt här men vi väljer det andra. 2-1 Bröndby eller 1-1.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se