Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 22/7


Spela!
Datum: Lördag 2023-07-22 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 29. Stor analys av hela kupongen, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 millar!

Stryktipset fortsatt med matcher från Allsvenskan, Eliteserien och Sydamerika, även den finska bollen hittar fortsatt in på kupongen och vi lär oss mer och mer kring lag som HJK, Ilves, Inter Åbo och Seinajoen. Svårlästa gäng, men nu börjar vi ändå får ett grepp om de! AIK – Malmö FF dessutom! En otroligt spännande fight på Friends Arena, där vi skippar huvudvärken och plockar med samtliga tecken. AIK kan mycket väl vinna den fighten, det är känslan så här på förhand då MFF skakade rejält bakåt senast. Så häng med! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system.

1. Värnamo – BK Häcken, X2

Vi har svårt att se att Värnamo ska dra det längsta strået här men ett kryss känns inte alls omöjligt när Häcken matchas hårt just nu, mycket fotboll för deras del och här borta har de bara vunnit fyra av åtta matcher. Utgångstecknet givet men vi fyller på – en större knall än så blir det inte.

2. Molde – Sarpsborg, 1

Molde har vaknat till liv igen efter en trög start här i Eliteserien och kliver nu in här med tre raka vinster och dessutom obesegrade sedan en tid tillbaka. En befogad favorit här hemma då Sarpsborg börjat tappa fart, de här lagen ställdes dessutom mot varandra så sent som den 12 juli. Då vann Molde med 3-1. Just här hemma. Stabil spik!

3. Lyngby BK – FC Köpenhamn, 2

Premiärrunda i Danmark där vi helt enkelt håller Köpenhamn högre, de har sett fina ut under försäsongen och Lyngby hade bara ett gäng under sig i tabellen efter 22 spelade omgångar i fjol. Det säger en del om skillnaden här. Spiken ett fint alternativ här då allt tyder på att procenten inte sticker iväg.

4. HJK Helsingfors – Ilves, 1X

HJK ser ut att bli en klar favorit här hos svenska folket och det är bara att hänga på, de är det bättre laget och lirar hemma. Krysset är dock fortsatt ett fint alternativ här, HJK har spelat oavgjort sju gånger och Ilves hela åtta gånger. Plocka med det då HJK förväntas landa på runt 60% här – kan rensa fint.

5. Inter Åbo – Seinajoen, 1 2

Seinajoen ett av de bättre lagen här i Finland i år och de står fortfarande på blott ett nederlag efter 15 spelade omgångar, en urstark defensiv och så garanterar de ett hårt arbete vilket får oss att klicka in tvåan först här. Vi fyller dock på med ettan, Inter Åbo är starka hemma med fyra vinster av sju möjliga. Gaffel!

6. AC Oulu – FC KTP Kotka, 1X

1X heltäckt här i match nummer 6 där vi ändå har att göra med ett gäng som finns med där i toppen och där Kotka först infinner sig på en niondeplats (10 poäng bakom), de har bara 4 vinster på 15 omgångar och skillnaden är tydlig. Det är dock den finska ligan vi har att göra med, krysset därför ett måste när hemmalaget väntas streckas till runt 60% här. Fin möjlighet.

7. Flamengo – America FC, 1

Flamengo ett av de bättre lagen i Brasilien med en andraplats intakt, dessutom har de vunnit fem av sju möjliga matcher här hemma och ställs då mot ligans svagaste bortalag i America FC – de har förlorat fem av sju matcher på resande fot och ännu inte vunnit en match. 18 insläppta dessutom. Given spik här och veckans bank säger vi.

8. Palmeiras – Fortaleza, 1X

Palmeiras allt annat än en garanti här i den brasilianska ligan då de bara har vunnit 6 av 15 möjliga matcher, hela 7 gånger har de spelat oavgjort alltså och det tvingar med minst ytterligare ett tecken. Krysset åker med, men mer än så lyckas nog inte Fortaleza åstadkomma på bortaplan. Hemmaplansfördelen väger som bekant riktigt tungt här i Brasilien.

9. AIK – Malmö FF, 1X2

Vi bränner av helgarderingen här i match nummer 9 då AIK nu känns en aning luriga, absolut inte på Malmös nivå såklart och här närmst höll de dessutom på att slarva bort två poäng i Varberg, men det är någonting med Henning Berg vid rodret och hemmaplansfördelen här. 1X2 säger vi då MFF dessutom åkte på en tung smäll här närmst. Skippa huvudvärken!

10. IFK Göteborg – Halmstad, X2

IFK Göteborg målas upp som favorit här och streckas högre än Halmstad vilket öppnar upp för fina möjligheter såklart, vi måste bara börja från höger av den anledningen och detta trots Göteborgs 1-1 mot Elfsborg. Halmstad agerar tabellfemma i serien trots allt, det kan vi inte blunda för här. X2 framför 1X!

11. IFK Norrköping – Degerfors, 1

Degerfors defensiv får spiken på Peking att kännas supersäker och den känslan förstärkts såklart nu när Peking äntligen studsade tillbaka senast. 2-1-vinst mot Mjällby är bra och så ska vi heller inte glömma att Peking gör mål nästintill hela tiden. Det räcker till tre poäng mot det här svaga motståndet. Given spik säger vi – oavsett procentsats.

12. Kalmar – Varberg, 1X

Finfina krysset här när Varberg bjudit till i form av fina prestationer här på slutet, de såg bra ut mot Djurgården och kämpade på fint, och även här närmst var de nära på att få med sig ett poäng mot AIK. Utgångstecknet dock givet i form av ettan såklart, men fyll på! 1-1 är inte alls omöjligt.

13. Utsikten – Jönköpings Södra, 1X

Utsikten föll i seriefinalen här närmst men det tror vi bara betyder en sak, att de kliver in här med ännu mer energi och då utgår vi även från att det blir poäng mot Jönköpings Södra. Utsikten är bättre och står alltså på 10 vinster av 14 möjliga i Superettan. De har flugit fram i år. Stabila 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se