Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/7


Spela!
Datum: Torsdag 2023-07-20 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 29. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med ett stort fokus på Conference League-kvalet, hela 10 matcher hittar in på kupongen därifrån och här är det bara att erkänna att det är tufft. Många klubbar man knappt hört talas om såklart när det är så pass tidigt in i tävlingen men vi ger det ett försök och tror oss ha funnit ett par guldklimpar. Finfina möjligheter ändå, när procentfördelningen blir en aning spretig på många håll. Dessutom fotboll från Copa Sudamericana och så sist men inte minst, dam-VM! Nigeria – Kanada får plats.

1. Vikingur Reykjavik – Riga FC, X2

Stabila 2-0 till Riga i möte nummer ett och det mesta talar nu för att de säkrar avancemanget tryggt här, tacksamt att kunna kliva in med två bollar mot noll och speciellt mot den här typen av motstånd. Riga är klart bättre. 0-0 passar dock Riga fint och det gör krysset superintressant när Riga väntas landa på närmre 60% här.

2. St. Patricks – Dudelange, 1

En fin spik tycker vi här till runt 55% när hemmaplansfördelen väger tungt, jämnt dubbelmöte på förhand och just Dudelange vann hemma med 2-1. Den här gången är det St. Patricks tur och här hemma bör de ha en god chans att vinna, de är starka på Richmond Park med 8 vinster av 13 möjliga i den inhemska serien. Försvaret dessutom stabilt, vilket alltid är ett plus i dessa sammanhang.

3. Crusaders FC – FC Haka, 1X

Svårt här såklart då man inte direkt följer den irländska- eller finska fotbollen sådär jättenära, men av statistiken att döma bör hemmalaget ha en god chans här. De löste krysset borta i Finland och ställs här mot ett av Finlands svagaste lag för stunden – FC Haka agerar nästjumbo med blott 2 vinster på 15 spelade omgångar i Veikkausliiga. 1X känns därför bara rimligt här.

4. Derry City – HB Torshavn, 1X

Fin form på Derry City just nu med blott ett nederlag på deras sex senaste matcher, det nederlaget kom dessutom mot Shamrock Rovers vilket som bekant är Irlands bästa fotbollslag (1-0 på bortaplan). 0-0 borta mot Torshavn på Färöarna öppnar upp för ett irländskt avancemang här, Derry City har det här men vi tar med krysset i och med hur väl Torshavn försvarar sig. 1X heltäckt dock.

5. KF Vllaznia Shkoder – Linfield FC, 1 2

Både den albanska- och nordirländska ligafotbollen ligger fortsatt nere över sommaren och drar först igång här i augusti månad vilket såklart rör till ett och annat. Det är svårt att riktigt sätta fingret på de här lagen och vi vill därför ha med både ettan och tvåan här. Linfield överlägsna i match nummer ett på hemmaplan och förtjänade att vinna (gjorde det även med 3-1), men här vet vi samtidigt att hemmaplansfördelen väger tungt. Lång bortaresa för Linfield ner till Albanien. Gaffeln därför ett fint alternativ.

6. Glentoran FC – Gzira United, 1X

Nordirland vs Malta här där det är fördel de förstnämnda i Glentoran efter att ha löst krysset borta på Malta, 2-2 slutade det kalaset och här hemma streckas nu Glentoran väldigt högt, närmre 85% på hemmalaget öppnar upp för minst en halvgardering känner vi. Glentoran har trots allt bara lirat en tävlingsmatch sedan den 13 maj – mot just Gzira på Malta. Fint läge därför att fylla på här.

7. SC Gjilani – FC Progres Niederkorn, 1X2

Kosovo vs Luxemburg här när Gjilani och Progres Niederkorn drabbar samman, 0-0 borta i Luxemburg betyder fördel Gjilani här såklart i och med hemmaplansfördelen. Vi är dock inte beredda på att backa upp hemmalaget helt, noll mål senast trots allt och dessutom lirade de alltså sin första tävlingsmatch sedan i maj månad här i förra veckan. Kan fortsatt vara en aning ringrostiga, precis som senast. Värdet till höger blir intressant här ju närmre spelstopp vi kommer.

8. Connah's Quay – Ka Akureyrar, X2

Vi går emot den knappa favoriten i Connah's Quay här som föll mot Akureyrar med 2-0 borta på Island i förra veckan, fint läge att börja från höger då gästerna kan spela på resultatet här. Var dessutom det klart bättre laget senast och har en solid defensiv. Löser åtminstone 0-0. X2!

9. Dundalk – FCB Magpies, 1

Bergsäker etta och även kupongens bank(!), Dundalk är minst en nivå bättre här och får nu möjligheten att avgöra det här på hemmaplan. 0-0 överraskade stort i det första mötet men här på Irland blir skillnaden för stor – Magpies från Gibraltar förlorar med minst två bollar.

10. KF Egnatia Rrogozhine – FC Ararat Armenia, X2

Finfina värdet till höger här när albanska Egnatia Rrogozhine ställs mot armeniska Ararat Armenia från Jerevan, bara 1-1 hemma för Ararat men de är i grund och botten det bättre laget och därför testas också X2 när hemmalaget streckas högre. Ararat har fortsatt alla möjligheter att säkra avancemang här i Rrogozhine.

11. Audax Italiano – Nublense, 1

Formsvagt i båda läger inför det här returmötet i Copa Sudamericana, motsvarigheten till Europa League här i Sydamerika och möte nummer ett här i åttondelsfinalen slutade 0-0. Chilenska lag båda två alltså och här går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen som ständigt väger tungt i Sydamerika. Ettan får räcka trots kanske ett något överstreckat hemmalag – vi tar risken och testar.

12. Tigre – Club Libertad Asuncion, X2

Tigre föll i det första mötet av två och har nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar (hittas dessutom först på en 19:e plats i den argentinska ligatabellen), den svaga formen får oss att blunda för hemmaplansfördelen när paraguayanska, och formstarka Libertad tittar förbi. Gästerna är obesegrade i fem raka matcher och öser in mål just nu. 3-0-vinst här närmst på bortaplan i ligaspelet. X2 känns därför mycket bra.

13. Nigeria – Kanada, 2

Fotbolls-VM! Kanada det klart bättre laget här och i skrivande stund betalar även det raka spelet på dem runt 1.30 gånger pengarna, vilket säger allt. Vi räknar med Kanada i det här VM:et och spikar även dem här till runt 50%. En riktigt fin spik.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se