Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 15/7


Spela!
Datum: Lördag 2023-07-15 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag vecka 28. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 000 000 kr.

Stryktipset i vanlig ordning med en blandad kompott här och det är alltså fotboll från alla världens hörn som får plats på kupongen. Från CL-kval och Häcken till MLS och från USA till cupfotboll nere i Brasilien. Dessutom i vanlig ordning Norge och Finland! Även irländsk fotboll hittar in där Sligo Rovers och Cork City ställs mot varandra. Det är väl bara att köra! Vår analys och vårt spelförslag hittar ni som alltid här nedanför. Lycka till!

1. BK Häcken – Brommapojkarna, 1

BK Häcken väntas bli högt streckade här mot BP på Bravida men trots det, och trots att Häcken lirat CL-kval har vi väldigt svårt att se att ett BP som börjat skaka ska kunna stå emot här. Gästerna har återvänt till verkligheten och här räcker man helt enkelt inte till. Spiken fullt rimlig upp till 80%.

2. Degerfors – Sirius, 1X

Degerfors stärkta här efter en tung, tung bortavinst över BP på Grimsta här närmst där man vände på ett 1-0-underläge till en 2-1-vinst och det tar man med sig in här och löser minst en pinne. Sirius lite urbalans trots allt efter två raka nederlag. 1X känns okej här.

3. Östersund – Landskrona BoIS, 1 2

Vidöppen fight med ständigt svårlästa Östersund i centrum, vi tycker dock om ettan då Landskrona gått svagt här på slutet men gästerna är samtidigt det bättre laget. Gaffeln därför ett fint alternativ – vamos Landskrona!

4. Vålerenga – Molde, X2

Vålerenga streckas högst här i skrivande stund och därför också fint läge att börja från höger här då Molde är det klart bättre laget, fin form dessutom med 10 pinnar av 12 möjliga här på slutet men krysset är att rekommendera – Molde har bara vunnit 2 av 7 bortamatcher. X2 heltäckt dock.

5. Vaasan Palloseura – AC Oulu, 2

Vi gjorde ett misstag när vi gick emot AC Oulu på Europatipset i veckan men det gör vi inte om, speciellt inte här när tabelltian Vassan Palloseura agerar motståndare – hela 15 poäng bakom Oulu just nu och förlorat 8 av 14 matcher. En otroligt fin spik här till runt 30% och veckans drag! Måste testas.

6. Sligo Rovers – Cork City, 1X

Irländsk fotboll här när Sligo Rovers och Cork City drabbar samman, rimlig streckfördelning här och vi hakar på svenska folket. Placerar ut ettan först men garderar Sligo Rovers, det skiljer bara tre poäng lagen åt här. 1X känns dock väldigt stabilt – Cork City har vunnit 1 av 11 bortamatcher den här säsongen.

7. Corinthians – America FC, 1X

Cupspel i Brasilien där Corinthians är en minst sagt befogad favorit, står runt 1.80 gånger pengarna här inför kvartsfinalen och bör vinna, men krysset plockas trots detta med då Corinthians haft sina problem. Ligger inte alls bra till i serien. 1X heltäckt dock, vi har trots allt att göra med tabelljumbon i Brasilien till höger – America-MG har dessutom ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen.

8. Atlanta United – Orlando City, 1X2

MLS innebär i vanlig ordning att ettan ska med då hemmaplansfördelen som bekant väger tungt, vi tycker dock om helgarderingen här då Atlanta lär gå uppåt mot 65% närmre matchstopp. Orlando är inte alls dåliga och är dessutom ett av ligans bästa bortalag – top 3 sett till ”borta”-tabellen. Alla tecken här och heja Orlando!

9. Elfsborg – IFK Göteborg, 1

Kan man annat än att spika Elfsborg här när procenterna inte stuckit iväg? Klasskillnad och spiken fullt rimlig här till allt under 80%. Vi bevittnade IFK:s 90 minuter mot Varberg, det såg inte alls bra ut. Elfsborg? Tabelletta och flyger fram – 4-0-vinst mot Kalmar här närmst. På bortaplan.

10. Hammarby – Kalmar, 1X

Vinst över BP inför uppehållet, förlust mot Elfsborg på Borås Arena i återstarten och här närmst vinst över Sirius på Studenternas, Bajen är ingen garanti på något sätt men de är lite på gång och utgångstecknet är därför också givet på Tele2, åtminstone i vår värld. Etta. Men krysset ska med.

11. Mjällby – IFK Norrköping, 1 2

Ettan given här i match nummer 11 i och med Mjällbys otroliga insats på Eleda Stadion, måste bara med här när ettan står under 50%. Peking är dock Peking, det finns kvalité i det här laget och när det står mellan krysset och tvåan, så lockar gaffeln lite extra – vi räknar med att fler kliver in till vänster ju närmre in på lördagen vi kommer.

12. AFC Eskilstuna – Brage, X2

Hopplösa Eskilstuna har bara vunnit en fotbollsmatch på hemmaplan den här säsongen och är även seriens svagaste lag sett till ”hemma”-tabellen, trots det står de som favorit här och det utnyttjar vi – X2 framför 1X. En given lösning.

13. GAIS – Gefle IF, 1

Vi fick in fina krysset i Skövde – GAIS senast men här ska bara ettan räcka, GAIS är ute efter att studsa tillbaka och agerar hemmalag – har bara noterats för tre baklängesmål här hemma och vunnit fyra av sex matcher. Sticker procentsatsen däremot iväg till runt 80% ska GAIS nog ändå garderas.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se