Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 12/7


Spela!
Datum: Onsdag 2023-07-12 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 28. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med kvalspelet till Champions League i fokus! BK Häcken kliver in i den första kvalrundan här och ställs mot ett generöst motstånd får vi konstatera. The New Saints tittar förbi på Bravida Arena. Utöver det även kvalspel till Conference Leauge, norsk cupfotboll, isländska ligan, motsvarigheten till Europa League i Sydamerika, dvs Copa Sudamericana och så sist men inte mins MLS och Gold Cup! En minst sagt blandad kompott men där det samtidigt bjuds på en massa fina möjligheter. Vi har vår rad klar och hela analysen hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Stort lycka till nu!

1. BK Häcken – The New Saints, 1

Kupongens mest givna spik när Häcken tar sig an walesiska The New Saints i Champions Leagues första kvalomgång, klasskillnaden uppenbar här och dessutom är det spel på Bravida Arena. Vi kan inte se Häcken slarva bort det här, trots utebliven erfarenhet från dessa sammanhang. 2-0?

2. FC Farul Constanta – FC Sheriff Tiraspol, X2

Sheriff Tiraspol lirade CL-fotboll så sent som under 2021 och vi minns väl alla deras vinst över Real Madrid på Santiago Bernabeu med 2-1. Även vinst över Shakhtar i samma gruppspel vilket innebar en säkrad tredjeplats. Stor spelaromsättning förvisso, men Sheriff bör vara att lita på mot ett gäng av Farul Constantas (Rumänien) kaliber. Krysset åker dock med, detta eftersom att Sheriff inte lirat en tävlingsmatch sedan i maj månad.

3. Slovan Bratislava – Swift Hesperange, 1

Spiken ett alternativ här hela vägen upp till 80% säger vi, Swift Hesperange, från södra Luxemburg ska inte ha mycket att säga till om här när de ställs både mot ett bättre lag i Slovan, men även ett lag som har mycket erfarenhet från Europa. De lirade i Conference League så sent som i fjol, och vann sin grupp före bland annat Basel (nådde sen en åttondelsfinal). Trygg hemmavinst här.

4. Dudelange – St. Patricks, X2

Conference League-kval där Luxemburg möter Irland och här väljer vi att precis som svenska folket börja från höger, St. Patricks är det bättre laget men Luxemburg har en hyfsad defensiv vilket tvingar med även det mittersta tecknet på Stade Jos Nosbaum. Hemmalaget vinner dock inte, 1-1 eller 1-2.

5. B36 Torshavn – Paide Linnameeskond, 1 2

Conference League-kvalet fortsatt i fokus här när Torshavn från Färöarna ställs mot Paide Linnameeskond från Estland och här är det ovisst så här på förhand, jämn streckfördelning och ett vidöppet möte enligt alla marknader och plattformar. Någonstans blir därför också gaffeln intressant här, vi testar den lösningen och håller en extra tumme för Torshavn.

6. Vålerenga – SK Brann, X2

Kvartsfinal i norska cupen där Brann kliver in som klar favorit, det av förståelig skäl då skillnaden varit stor i Eliteserien under inledningen. 13 poäng skiljer lagen åt och Vålerenga har samtidigt förlorat fem av sina sex inledande matcher på hemmaplan. X2 heltäckt här – och krysset fint till runt 25%. En kvartsfinal är trots allt en kvartsfinal.

7. Valur – Fylkir FC, 1

Toppen mot botten på Island och tillsammans med Häcken är Valur därför kupongens mest givna spik, Valur har vunnit 9 av 13 matcher den här säsongen och Fylkir har förlorat 8 av 14. -12 lyder gästernas målskillnad dessutom, jämför den siffran med Valurs +24. Klasskillnad här och spiken ett alternativ upp till 85%.

8. Patronato Parana – Botafogo, X2

Sydamerikas Europa League, dvs Copa Sudamericana där ett slutspel stundar, åttondelsfinal här där Argentina och Brasilien drabbar samman och här fallet valet på brassarna, Botafogo är i grunden det bättre laget och X2 känns därför väldigt rimligt här. Vi följer strömmen!

9. Independiente Medellin – San Lorenzo de Almagro, X2

Svag form hos hemmalaget inför det här slutspelet där tre raka nederlag är facit, dessutom bara blott en vinst på de sju senaste matcherna för colombianerna och X2 sticker därför ut när hemmalaget ställs fram som favorit. Finfina möjligheten här! San Lorenzo är bättre och obesegrade i åtta raka matcher. Dessutom bland top 3 hemma i Argentina.

10. Sporting Cristal – CS Emelec, 1X

Peru vs Ecuador! Superjämn fight här och en oviss sådan när Sporting Cristal agerar hemmalag, vi tänker att hemmaplansfördelen får fälla avgörandet då Emelec inte vunnit alls många matcher här på slutet – blott 2 vinster på de 13 senaste försöken. 1X fullt rimligt här och känns bra.

11. New England Revolution – Atlanta United FC, 1X2

13% på Atlanta United tycker vi lockar här då de trots allt tillhör toppen här i MLS, ett superfint fotbollslag som dessutom kliver in här med två raka vinster (även hållit nollan intakt i båda de matcherna). Utgångstecknet givet i ettan dock, så är det ändå här i MLS och med hemmaplansfördelen i den här ligan – New England har vunnit 7 av 10 hemmamatcher. Titta till höger dock! Vi gör det och bränner av helgarderingen.

12. USA – Panama, 1

Gold Cup där semifinaler väntar, USA, Panama, Jamaica och Mexiko kvar i tävlingen och här talar det mesta för att det blir USA och Mexiko som gör upp i en final. Vi tycker ettan räcker fint här, det är stor skillnad trots allt och USA slog här närmst ut en annan favorit i Kanada. Det klart bättre laget och spiken därför fullt rimlig till runt 80% – USA har gjort 15 mål på 4 matcher så här långt i turneringen.

13. Jamaica – Mexiko, X2

Jamaica fick med sig ett kryss mot USA i gruppspelet (1-1) och den insatsen tvingar ändå med krysset här mot Mexiko, utgångstecknet är dock fortsatt givet i tvåan då Mexiko helt enkelt är bättre. Vi håller dock en tumme för förlängning och krysset här. Fina 20%!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se