Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Rakow - F. Tallinn


Spela!
Datum: Tisdag 2023-07-11 20:00
Land: Polen
Liga: Champions League - Kval
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 1.87
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Rakow Czestochowa vann Ekstraklasa i överlägsen stil i maj månad och föll bara vid ett enda tillfälle här på hemmaplan. Storfavorit mot estländarna.

Det blev en stor framgång för Rakow Czestochowa i den polska ligan här i maj månad när de säkrade sitt första ligaguld någonsin och detta efter att bara ha tillbringat fyra säsonger i högstaligan sedan uppflyttningen 2019. En otroligt imponerande bedrift men alltså allt annat än en tillfällighet då det har bubblat kring den här klubben i ett par år nu.

Rakow Czestochowa är Polens just nu mest välmående fotbollsklubb och absolut inte bara på grund av ett ligaguld, utan den här klubben har under många år satt en tydlig spelidé och en föreningsstruktur som sticker ut kraftigt i Polen, här i en liga där ständigt huvuden rullar har man gett tid till Marek Papszun, som någonstans sakta men säkert har byggt ett vinnande lag under flera år nu.

Och en tydlig bekräftelse på hur väl Rakow Czestochowa lyckats är deras senaste säsonger här i Ekstraklasa, under debutåret slutade de 10:a i tabellen och följde upp den säsongen med att sluta tvåa bakom Legia Warszawa under 20/21. Året efter blev man också tvåa men då bakom Lech Poznan och här i fjol vann man alltså till slut ligan och det här demonsterar tydligt hur väl det här laget har etablerat sig i toppen av tabellen. Det är i princip bara Legia Warszawa, med hela sin kraft och ekonomi som lyckats göra det under de senaste decennierna här i Polen.

Så ett toppbetyg till Rakow Czestochowa som nu dessutom har förstärkt laget ytterligare i sommar och som även är storfavorit till att vinna ligan igen. Det är målsättningen, att försvara ligaguldet och även ta sig ut i Europa och det ger vi de ändå en god chans att göra, om inte Champions League så blir det åtminstone Conference League.

Lite av Ekstraklasas Atletico Madrid har de kallats för det här Rakow Czestochowa och det är såklart då även defensiven som sticker ut som lagets största vapen, kollektivet är urstarkt och det är även via den vägen Czestochowa vann ligan till slut, dvs via blott 24 insläppta mål på 34 matcher, vilket även blev ligans bästa siffra. Så en väldigt tydlig spelidé och det tror vi kan gynna de här i Europa, defensiven såklart helt avgörande när man ställs mot tuffare motstånd och har man den biten på plats, ja då har man alla anledningar att drömma om ett gruppspel i Champions League.

Nu tror vi nog inte Rakow går hela vägen här i CL men ett Flora Tallinn ska de bara besegra här hemma i södra Polen, klasskillnaden är uppenbar och det är också spelbolagen med på. Expekt ställer ut runt 1.20 för det raka spelet på hemmalaget och det säger väl egentligen det mesta. Rakow kommer att vinna den här matchen och detta tryggt.

Rakow Czestochowa & under 3.5 mål är däremot väldigt spännande, 1.87 gånger pengarna får vi för detta hos samma spelbolag, dvs Expekt och det förtjänar en liten slant då vi som sagt varit inne på att detta är lite av ett Atletico Madrid. Vi har dessutom väldigt svårt att se att Rakow ska tuffa på vid en eventuell 2-0-ledning i sitt första CL-kval, utan det här laget, under Papszun prioriterar ett bra resultat och 2-0 är därför även tillräckligt bra inför returen. Vi säger 2-0 eller max 3-0 här till Rakow Czestochowa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se