Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Värnamo - Djurgården


Spela!
Datum: Lördag 2023-07-08 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Fin start efter uppehållet för Värnamo och självförtroendet intakt inför DIF på lördag. Bjuder upp till kamp här hemma.

Värnamo besegrade Degerfors med 2-0 på bortaplan i återstarten av Allsvenskan och står här inför lördagen nu på 5 vinster av 13 möjliga i Allsvenskan 2023, 0 kryss och 8 förluster lyder hela resultatraden och det är väl ett okej facit för ett Värnamo som haft lite problem här i år med att hitta rätt.

Det är inte riktigt samma Värnamo får vi ändå konstatera som i fjol, man har dock en okej poängskörd och har absolut inte gjort bort sig och rent defensivt är Värnamo ändå pålitliga vill vi påstå. 16 insläppta mål på 13 matcher är absolut inte fy skam utan det är främst offensiven som underpresterat i år, bara 12 gjorda mål och det är såklart ett jättestort problem om man har planer på att etablera sig i mitten av tabellen – med marginal ner till strecket. Där behöver Värnamo bli bättre och Kim hitta lösningarna, annars kan det minst sagt bli knepigt framöver om AIK och Göteborg vaknar till liv.

Men så länge defensiven sitter, utgår vi från att Värnamo fortsatt krigar på om poäng och är med i matcherna, DIF må vara riktigt bra även i år men här kommer vi inte ifrån att de haft stora problem med sitt bortaspel. Sex matcher har resulterat i två kryss och fyra förluster och addera därtill en målskillnad som lyder 6-13. Siffrorna talar sitt tydliga språk och även fastän vi räknar med att DIF kommer att balansera ut den resultatraden framöver så säger den någonting om vilka problem DIF har haft under höstsäsongen. Värnamo borta tror vi därför blir allt annat än en lätt uppgift för Stockholmsklubben, en vinst kan det bli men den lär ändå sitta långt inne på Finnvedsvallen. Värnamo lär stå emot bra i en målsnål fight – det är vad vi räknar med att få se här.

Att Djurgården hyser stor respekt för Kim Hellbergs Värnamo råder det inga som helst tvivel om, DIF tappade två pinnar här på Finnvedsvallen i fjol (0-0) och föll dessutom här med hela 4-1 i en träningsmatch i februari månad. Det nederlaget lär möjligtvis inte betyda någonting för DIF, men vänder vi på det så är vi helt övertygade om att den gör detta för Värnamo – de entrar det här mötet med siktet inställt på nya poäng.

Vi kommer däremot varken investera våra slantar i Värnamo eller Djurgården, utan slår endast fast att det är en tight tillställning vi kommer att ha att göra med på lördag. Det är trots allt Värnamo som agerar värd här och det är sällan de bjuder till i form av några målkalas, utan har på 6 hemmamatcher bjudit på exakt 12 mål. I och med förutsättningarna här, där vi räknar med att DIF kommer att få kriga på för poäng så tycker vi därför också underspelet är intressant, under 2.5 mål har suttit fint i fem av DIF:s sex senaste fighter i Allsvenskan – och precis detsamma gäller alltså Värnamo. Fem av deras sex senaste matcher har resulterat i två mål, eller färre.

Under 2.5 mål till 1.92 gånger pengarna är därför helt enkelt för bra för att inte testas här, 1-0 DIF i fulltid eller 1-1 är vad vi ser framför oss. Max två mål alltså. Och oddset hittar ni hos den heltäckande allsvenska sportsbooken Expekt.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se