Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/7


Spela!
Datum: Fredag 2023-07-07 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset fredag vecka 27. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med ännu en utmanande kupong av sorten en blandad kompott! I vanlig ordning. Vi bjuds på fotboll från Superettan och Eliteserien men även stort, stort fokus på irländsk fotboll och Premier Division – Dundalk och Shamrock Rovers bland annat i centrum här. Och kupongen streckar sig som bekant över lördagen med fokus på Allsvenskan – AIK – Häcken sticker onekligen ut här! Så det finns fortsatt mycket fint, vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och säger stort lycka till! 10 rätt senast hoppas vi blir 13 den här gången!

1. Örebro – Öster, X2

Öster betydligt mer dominanta i sitt spel och i grund och botten det bättre laget här också, att börja till höger givet men Öster garderas. Kan bli en tät fight det här och det vill vi inte ryka på.

2. Landskrona BoIS – Jönköpings Södra, 1 2

Landskrona är väldigt stabila här hemma med vinster i majoriteten av sina matcher, men Jönköpings Södra fortsatt på noll förluster på resande fot i Superettan och står runt 20% i dagsläget. Vi tycker om gaffeln och testar!

3. Hammarby – Piteå IF, 1X

6-1-0, 25-5, Hammarbys resultatrad här hemma imponerar och talar sitt tydliga språk, Piteå är dock riktigt starka just nu och infinner sig dessutom före Hammarby i tabellen. Trots detta runt 70% på hemmalaget här, krysset därför en nobrainer – kanske även läge att gå hela vägen.

4. Ham-Kam – Ålesund, X2

Vi tittar till höger här efter Ålesund tunga trepoängare mot Rosenborg här närmst, Ålesund med blott 4 pinnar på kontot inför det mötet men där deras xP siffra löd över 12. De har förtjänat betydligt mer och till slut kom även utdelningen. Läge därför att fälla favoriten här, X2 framför någonting annat säger vi.

5. St. Patricks – Cork City, 1

En given spik här oavsett procentsats på St. Patricks, det är svårt att landa i någonting annat när skillnaden är så pass stor. Visst närmre 90% på hemmalaget, men Cork agerar nästjumbo med 7 förluster av 10 möjliga på bortaplan. St. Patricks seriens starkaste lag dessutom. Etta!

6. Drogheda – Shamrock Rovers, X2

Utgångstecknet givet när tabellettan står i fokus men siffrorna går samtidigt inte att blunda för, Shamrock Rovers har tappat poäng i hälften av sina matcher på bortaplan och streckas här till strax över 70%. Givet därför att gardera gästerna.

7. Bohemians – Dundalk, 1 2

Bohemians ofta dominanta här hemma och riktigt duktiga på fasta situationer vilket ständigt öppnar upp för poäng, ettan superfin därför till runt 25% här men vi kör även Dundalk, de är i grund och botten bättre och är inne i en riktigt fin period.

8. Derry City – Sligo Rovers, 1

En spik vi tycker om mycket trots höga 75% på Derry City, de har samlat på sig 14 poäng fler än Sligo Rovers och har dessutom en xP-siffra som bekräftar att deras prestationer förtjänat ännu mer poäng. Det känns betryggande här – Sligo Rovers dessutom ett av seriens svagaste bortalag.

9. AIK – BK Häcken, 1X2

Den kanske mest givna helgaderingen på Europatipset på en månad säger vi, det är nästintill omöjligt att förutse vad för typ av insats vi kommer att få se AIK genomföra här, de vann här närmst och kliver ut i jakten på en ny trea under Henning Berg. Häcken därför långt från en garanti – 2-2 här närmst mot Peking trots allt.

10. Brommapojkarna – Degerfors, 1

Ett eventuellt överstreckat lag i BP här men trots detta kan vi inte annat än att nöja oss med utgångstecknet och ettan, både IFK och AIK kommer att passera Degerfors i tabellen och det tycker vi någonstans blev tydligt här senast när Degen föll mot Värnamo med 2-0 på hemmaplan. BP tar detta!

11. IFK Värnamo – Djurgården, X2

Det är någonting med det här Värnamo och Finnvedsvallen som ständigt känns lurigt, DIF blir bättre och bättre och ska stå som klar favorit men krysset tycker vi samtidigt är givet till runt 20%. Värnamo är bra och kan göra match av det här.

12. GIF Sundsvall – Västerås, X2

I både Sundsvalls och Västerås fall är tabellen en rättvis källa till bedömning av lagens säsonger så här långt i Superettan, man infinner sig där man bör infinna sig sett till prestationer och skapade målchanser. Givna X2 här av den anledningen, återstart här trots allt och tvåan därför något skakigare isolerad.

13. Gefle IF – AFC Eskilstuna, 1

En intressant spik här säger vi till en bra bit under 50%, den är spännande då Eskilstuna är det laget i serien som gjort allra minst mål – blott 8 stycken. Gefle dessutom bra här hemma, trots alla problem överlag – de har vunnit hälften av sina matcher i alla fall. Något skakig spik, men vi testar!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se