Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Israel U21 - England U21


Spela!
Datum: Onsdag 2023-07-05 18:00
Land: Georgien
Liga: U21 - EM
Spel: England -1.5 mål
Odds: 2.12
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Numer bara fyra länder kvar i detta U21-EM och vi håller fortsatt England högst. Favoriten håller här i semin.

England har ännu inte släppt in ett mål i detta mästerskapet och det är bara att slå fast att det är imponerande, ännu en gång väljer vi att lyfta just det, att England ser så pass stabila ut rent försvarsmässigt sticker ut och det är väldigt betryggande när det kommer till att investera slantar i dem.

För vi måste fortsatt göra det, England har vunnit fyra av fyra möjliga matcher så här långt och har målskillnaden 7-0 på dessa försöken, det är fina siffror, minst sagt och det är som bekant sällan vi får se landslag i ett mästerskap genomföra den här typen av stabila insatser. Egentligen alla bjässar och favoriter, från U21 till A-landslag tenderar att åtminstone inledningsvis skaka en aning, innan de växer in i det hela och får pusselbitarna på plats. Men det här England har satt allt direkt och vi ser därför fortsatt de som den största och mest givna favoriten i det här mästerskapet.

Och vi har alltså inga anledningar att ändra på någonting nu, England ställs här mot ett betydligt sämre landslag i Israel och även fastän Israel förtjänar all cred för sin stora framgång så kommer vi inte från att det skiljer ett par nivåer dessa landslag åt. Israel har exempelvis inte riktigt lika många minuter i en liga som Premier League i sin trupp, eller den där spetsen England har i lirare som Gordon, Gibbs-White, Ramsey, Curtis Jones eller Emile Smith Rowe. Nu missar dock Ramsey spel i resten av mästerskapet, men där kliver alltså Emile Smith Rowe in istället och ja, det är en hyfsat bra ersättare får vi ändå konstatera. Skillnaden är helt enkelt stor och vi räknar med att England, precis som i gruppspelet, gör jobbet här mot Israel på onsdag. Det hela slutade 2-0 senast de ställdes mot varandra, England var större på alla plan då och var otroligt dominanta sett till bollinnehavet.

En semifinal i ett mästerskap är en semifinal i ett mästerskap och den typen av fighter tenderar som bekant att kunna bli något tightare än dem i gruppspelet, så brukar det ändå vara men vi tycker trots detta att det finns anledningar att investera en slant i att England vinner även den här matchen med två bollar eller fler.

För tittar vi närmre på hur Israel har uppträtt i det här U21-EM:et så här långt så kan vi alltså konstatera att de faktiskt bara vunnit en av fyra matcher, mot Tjeckien i gruppspelet (1-0). Kryss mot Tyskland, 2-0-förlust mot England och 0-0 här närmst mot Georgien i kvarten, i en match Georgien hade 61% av bollinnehavet. Vi tycker de uteblivna vinsterna sticker ut här, även det faktum att Israel bara gjort två mål i det här mästerskapet så här långt, Englands sju är något bättre och just här är skillnaden enorm. Kvalitén på de offensiva pjäserna. Dessutom är då England betydligt bättre rent defensivt, vilket gör det hela enkelt för oss i slutändan – vi klickar in England och gör det på asianmarknaden.

Fortsatt fint värde i England (-1.5 asian handicap) till 2.12 gånger pengarna här hos Expekt tycker vi, spelvärt ner till exakt dubbla degen i och med den faktiska skillnaden här. 2-0 England och så vinner engelsmännen finalen sen mot Spanien också. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se