Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Elfsborg - Hammarby


Spela!
Datum: Måndag 2023-07-03 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Elfsborg 1/1 (HT/FT)
Odds: 2.43
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Elfsborg ser inte ut att ha legat på latsidan under uppehållet, lirat en träningsmatch och vunnit den med 6-1. Farten uppe här inför Hammarby hemma.

Elfsborg besegrade AIK med 2-1 på Friends Arena precis inför uppehållet och det var deras 9:e vinst i Allsvenskan under 2023, av 12 möjliga. 9 vinster, 2 kryss och 1 nederlag lyder Elfsborgs facit och dessutom med en målskillnad som ser ut som följande; 28-10. Det är bara att lyfta på hatten för det här Elfsborg som vi räknar med fortsatt är bra framöver.

För vi har alltså inga som helst anledningar att tro någonting annat, Ondrejka till Royal Antwerp är det ”enda” som hänt i Elfsborg-lägret här under uppehållet och visst är det ett avbräck då killen stod för 6+5 under vårsäsongen men här finns gott om ersättare och Elfsborgs stora styrka har inte direkt varit en enskild lirare, utan snarare exakt tvärtom. Det här är ett lag och ingenting annat och ett otroligt intensivt sådant, de sätter press tidigt och vinner mycket boll på mittfältet vilket många lag här i Allsvenskan redan har fått erfara. Och dessutom haft stora problem med.

Hammarby bör kunna vara ett sådant lag, som alltså får det jobbigt med Elfsborgs press. Självförtroendet är inte direkt på topp hos bortalaget och de har inte alls kommit upp i nivå den här säsongen, vi tänker därför att Elfsborg kommer att sätta högsta fart direkt från matchstart på måndag för att direkt sätta sin prägel på den här matchen. Det lär de ha pratat om, att få Hammarby urbalans och trycka ner de direkt för en tidig balja – lite som mot både AIK och MFF. Drömläge till det här i och med hur Hammarby faktiskt sett ut så här långt.

Elfsborg vet vi skapar otroligt mycket målchanser och att de även är vassa framför mål, fyra stycken 100-procentiga målchanser i snitt per match så här långt efter 12 spelade omgångar och då snittar de alltså även 2.30 mål per match. Mycket mål under första 45 dessutom, här närmst mot AIK satte man två stycken redan efter 30 och mot Malmö FF hade man registrerats för två efter 36 spelade minuter. Chansen för åtminstone en balja under första 45 mot Hammarby bör därför vara stor.

Extra stor i och med att det här Hammarby som bekant haft stora, stora problem med sin defensiv, de har släppt in mer än dubbelt så mycket mål som Elfsborg och har mer exakt noterats för 21 baklängesmål på 13 matcher. 14(!) av dem har kommit här på bortaplan dessutom, siffrorna talar sitt tydliga språk och vi kan därför helt enkelt inte blunda för det fantastiska värdet som Expekt ställer fram här på HT/FT-marknaden.

1/1 betalar mycket fina 2.43 gånger pengarna hos Expekt och förtjänar minst sagt en slant, klasskillnad här på Borås Arena trots allt, annat går inte att konstatera då 13 poäng skiljer lagen åt så här tidigt in på säsongen. Vi säger 1-0 Elfsborg efter 45 och 2-0 i fulltid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se