Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 1/7


Spela!
Datum: Lördag 2023-07-01 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 26. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 000 000 kr.

Stryktipset med en blandat kompott får vi slå fast där det bjuds på en stor mix av fotbollsmatcher från världens alla hörn. Vi välkomnar bland annat tillbaka Allsvenskan, det liras även fotboll i Norge och Finland (mitt i veckan-omgång) och så ställs även England och Portugal mot varandra i en träningslandskamp (damer). Även stort fokus på Syd- och Nordamerika – brasiliansk fotboll och seriefinal i MLS! Blandat kompott som sagt men det bjuds samtidigt på finfina möjligheter här – vi lyfter i vanlig ordning ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag, följt av en stor analys här nedanför. Lycka till!

1. Malmö FF – Sirius, 1

Utgångstecknet givet här såklart när Pontus Jansson dessutom är hemma igen och vi nöjer oss även där, procenten lär sticka iväg på MFF men i det här fallet så är det på alla sätt och vis förståeligt. 2/3-0 här på Eleda? Klasskillnad!

2. Vålerenga – Viking, X2

En given favorit att fälla i vår värld här då Viking har varit klart bättre under inledningen, Vålerenga streckas till runt 50% men är samtidigt seriens svagaste hemmalag. Vi börjar därför också till höger, men krysset ett givet tecken att ha med – Viking har haft lite problem på resande fot.

3. England – Portugal, 1X

En klurig match det här får vi ändå konstatera då vi har att göra med en träningslandskamp, damer är det som gäller och här tycker vi ändå England sticker ut som det bättre laget. Men krysset ett bra komplement, knepigt!

4. AC Oulu – FC Haka, 1X

Haka har förlorat sex av sina sju matcher på bortaplan här i Veikkausliiga och det är i vår värld tydliga siffror, betryggande därför att börja från vänster här men krysset fortsatt ett fint komplement – AC Oulu är ingen garanti här hemma.

5. FC Lahti – KuPS, 2

Finfin spik här tycker vi då KuPS helt klart är det bättre laget av dessa två, streckas till runt 35%(!) i dagsläget och det är en alldeles för fin möjlighet när de ställs mot bottenlaget Lahti. Formen är dessutom riktigt bra hos gästerna (fem raka vinster) och spiken i slutändan därför också en nobrainer till den procentsatsen.

6. Ilves – Seinajoen, X2

Givna X2 framför 1X när Ilves ställs fram som favorit i match nummer 6, vi kan inte landa någon annanstans då Seinajoen är det klart bättre laget med resultatraden 8-3-0, 15-3(!). Ilves står på 14 poäng inför omgång 12 – gästerna på 27 pinnar. Utgångstecknet tvåa, men vi fyller på.

7. IFK Mariehamn – FC KTP Kotka, 1X2

Vi bränner av helgarderingen här i Mariehamn då varken hemma- eller bortalaget är att lita på här i Finlands högstaliga, stora problem i båda läger och ojämna insatser målas upp efter varandra. Ettan given, krysset givet och så även tvåan – vi skippar huvudvärken!

8. Vaasan Palloseura – Inter Åbo, X2

Ännu en gång bjuds det på en fin möjlighet här när det klart sämre laget, som har stora problem på egentligen alla plan och står på fyra raka nederlag, ställs fram som favorit. Uppåt mot 50% på tabelljumbon Vaasan Palloseura och vi börjar därför också till höger. Krysset ett givet tecken här dock.

9. Sao Paulo – Fluminense, 1X

Hemmaplansfördelen väger som alltid otroligt tungt här i Brasilien och Sao Paulo bekräftar också den teorin någonstans med fem vinster av sex möjliga här hemma, men samtidigt med exakt noll inkasserade segrar på bortaplan. 1X, ett vinnande koncept i Sydamerika. Känns bra!

10. EC Bahia BA – Gremio, 1 2

Gremio ett topplag i den här serien och Bahia klart svagare, men ännu en gång är det hemmaplansfördelen som tvingar med ettan här och det som sagt av förståeliga skäl. Ett exempel på det; Atletico Mineiro är seriens andra starkaste lag på bortaplan och står på tre vinster av sju möjliga. Tydligt! Stor skillnad i kvalité här dock vilket öppnar upp för gaffeln. Finfina procent på Gremio dessutom.

11. Flamengo – Fortaleza, 1

Flamengo tillhör toppen här i Brasilero Serie A och är given favorit här i hemmamötet mot Fortaleza, spiken därför fullt rimlig här och så blir det också från vår sida – Flamengo håller och vinner tryggt.

12. Internacional – Cruzeiro,

Cruzeiro ett av de lagen i Brasilien som ändå sett till att plocka poäng på resande fot med poäng i fyra av fem bortamatcher, vi tar därför med krysset här i match nummer 12 men utgångstecknet givet – Internacional är starka här hemma och ett topplag.

13. Cincinnati – New England Revolution, 1

Cincinnati har vunnit 10 av 10 möjliga matcher på TQL Stadium och har dessutom bara släppt in 5 ynka mål här hemma, agerar av förståeliga skäl tabelletta i MLS efter 19 spelade omgångar och spiken därför mer än rimlig till under 50%. Ett måste i princip, trots att det är en seriefinal vi har att göra med – New England har noterats för poängtapp i 6 av 9 bortamatcher.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se