Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 28/6


Spela!
Datum: Onsdag 2023-06-28 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 26. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med stort fokus på U21 EM givetvis som fortsätter att rulla, vi kliver in i den tredje och sista rundan här inför slutspelet och saker och ting ska avgöras. Vi tar bland annat ställning i match nummer ett och i stormötet mellan England och Tyskland. En vinnare är identifierad till fint värde. Förkval till Svenska Cupen, Division 2-fotboll och slutligen även ett par matcher från Norge och Island, knepigt men en trevlig utmaning. Vi har vår rad klar här nedanför, följt av stor analys och tips till alla matcher. Lycka till ifall ni hakar på!

1. England – Tyskland, 1

Procenten har inte alls på något sätt stuckit iväg på England här utan spiken är ett fint alternativ till allt under 60% i vår värld, de är det klart bättre laget och Tyskland har inte alls kommit upp i nivå i det här mästerskapet. 2-0?

2. Italien – Norge, 1

Veckans bank säger vi då skillnaden helt enkelt är uppenbar här, visst uppåt mot 85% på Italien men det är ett befogat favoritskap när de jagar avancemang till ett slutspel. Vinst innebär vidare spel. Och så blir det. Etta!

3. Schweiz – Frankrike, X2

En favorit att lita på i Frankrike då vi håller de högst i det här mästerskapet men krysset här räcker för avancemang och ett organiserat Schweiz vill vi därför inte stänga dörren för helt. Krysset ett bra komplement i match nummer 3.

4. Israel – Tjeckien, X2

Tjeckien slog Tyskland här närmst och nu kan krysset räcka till för avancemang här, England ställs mot Tyskland och plockar England bara poäng i den fighten är Tjeckien vidare på ett kryss. Utgångstecknet tvåa dock och X2 är heltäckt här. Skillnaden stor.

5. Karlbergs BK – FC Stockholm Internazionale, 2

Förkval till Svenska Cupen där vi helt enkelt väljer att gå på kvalitén, gästerna till vardags i Ettan och Karlberg i Division 2 Norra Svealand och där emellan är skillnaden stor. Vi nöjer oss med spiken på den uppenbara favoriten – klart FC Stockholm Internazionale vill vara en del av Svenska Cupen.

6. IFK Simrishamn – BK Olympic, 1X

BK Olympic går svagt i Ettan Södra och har annat än förkval att fokusera på, gäller att gå all in för seriespelet för att ta sig ur bottenträsket och det bör kunna öppna upp för Simrishamn här på onsdagskvällen. Ett gäng som dessutom mår bra. 1X!

7. IFK Skövde FK – IK Gauthiod, 1X

Skövde bland de fyra främsta här i Division 2 Norra Götaland och formen är dessutom bra med tre vinster på de fyra senaste, annat än att börja från vänster är därför uteslutet när Skövde i skrivande stund streckas till runt 30%. 1X!

8. Huddinge IF – IFK Eskilstuna, 1X2

Tät fight så här på förhand mellan två jämnbra gäng som påminner mycket om varandra, nästan exakt samma resultatrad och målskillnaden även den lik vilket öppnar upp för alla typer av utfall här? Alla tecken plockas med då båda lagen gått starkt här på slutet.

9. Bodö/Glimt – Tromsö IL, 1X

Fina krysset här som även blir veckans skräll när Bodö/Glimt streckas till närmre 90% här i cupspelet, Tromsö är otroligt formstarka och har alla anledningar att gå för det här då Bodö/Glimt torskade här närmst i helgen. Deras fina rytm har fått sig ett slag och det öppnar upp för ett nytt tapp. Krysset ett måste här säger vi.

10. Sogndal IL – Sarpsborg, 2

En mycket fin lösning här i cupen i Norge till runt 50% när Sarpsborg ställs mot Division 1-gänget Sogndal, formen svag hos hemmalaget med noll mål på de två senaste och Sarpsborg kommer samtidigt närmst från en 3-0-vinst över Rosenborg. De tar sig vidare tryggt här.

11. Molde – Strömsgodset, 1X

Molde streckas till närmre 85% när Strömsgodset tittar förbi här i cupspelet och det är en rejäl överstreckning i vår värld, gästerna slog Bodö/Glimt så sent som i helgen och orsakade i samband med det även tabellettans första nederlag under 2023. En fin insats och självförtroendet är på topp inför det här mötet, krysset måste därför bara testas till runt 10%.

12. Raufoss IL – Viking, X2

Viking kliver in i cupspelets fjärde runda som klar favorit och befogad sådan får man ändå konstatera, formen är fin med tre raka vinster och Raufoss ligger långt ner i tabellen i divisionen under. Utångstecknet givet här av den anledningen men vi tycker om krysset när Viking streckas högt på bortaplan. Närmre 80% på gästerna!

13. Fram Reykjavik – HK Kopavogur, 1 2

Fram Reykjavik har förlorat fyra av sina fem senaste matcher här på Island men streckas trots detta till närmre 50% här när ett bättre Kopavogur tittar förbi. Tvåan är därför också given att ha med i vår värld, Kopavogur är dock ojämna och har förlorat 6 av 12 ligamatcher (tre av sex på bortaplan – noll kryss). Gaffeln? Det bästa alternativet i slutändan när ett ovisst möte väntar på ön.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se