Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/6


Spela!
Datum: Lördag 2023-06-24 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset lördag vecka 25. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med ett tufft, tufft utbud säger vi här direkt då vi har att göra med en premiärrunda i ett U21-EM och dessutom plockas alltså matcher från norska Division 1 bland annat och från Brasilien och MLS. Blandad kompott! Vi har i alla fall gjort analysen och här bjuds det på finfina möjligheter, som alltid när ovissa matcher går av stapeln. Ni hittar vår rad här nedanför, följt av en stor analys alltså och tips till alla 13 matcher! Stort lycka till.

1. Portugal – Nederländerna, 1X

Fin uppladdning här för Portugal inför U21-EM med två imponerande vinster här i mars månad, 3-0 mot Norge och 2-0 mot Rumänien och de tillhör även top 5 så här på förhand får vi väl säga, ska väl lösa minst krysset här tycker man. Ettan given men vi fyller alltså på – Nederländerna har muskler!

2. Spanien – Kroatien, 1

I dagsläget det landslaget med lägst odds på att vinna hela mästerskapet, Spanien är i vanlig ordning i topp när det kommer till ungdomslandslagen och vi ryggar de därför även här. De är bättre än Kroatien och en befogad favorit – spiken rimlig till under 65%.

3. Rumänien – Ukraina, 1 2

Vi har inga större förväntningar på värdnationen Rumänien utan räknar med att de får det tufft och ryker redan i gruppspelet, Spanien och Kroatien i samma grupp trots allt och Ukraina är knepiga de också – slog Danmark bland annat i mars månad. Vi vill ha med tvåan av den anledningen, runt 20% i dagsläget och ett givet tecken här – men en värdnation är en värdnation. Gaffel!

4. Georgien – Belgien, X2

Belgien väntas landa närmre 95% här och det öppnar upp för fina möjligheter, visst är skillnaden stor men en premiärrunda är en premiärrunda och Georgien agerar värdnation – och de går ofta starkt. Det finns därför anledningar att testa, även fastän allt talar för Belgien här. Större mirakel har skett trots allt.

5. Viking – SK Brann, X2

SK Brann är obesegrade i åtta raka matcher med cupspelet inräknat och mår riktigt bra här inför lördagen, tabelltvåa här i Eliteserien och snittar fina 2.09 mål/match! Viking är bra men här finns alla anledningar att fälla favoriten – X2 framför någonting annat säger vi. Under 30% på bortalaget i skrivande stund.

6. Sogndal IL – Fredrikstad FK, 1X

Det är aldrig enkelt att landa Division 1-fotbollen här i Norge men här är vi ändå tvungna att ta ställning, en tät match på förhand då bara ett poäng skiljer lagen åt här och båda lagen bland top 4 i tabellen. Vi tänker därför att hemmaplansfördelen kan komma att spela en avgörande roll, Sogndal IL fortsatt obesegrade här hemma och detta dessutom med fyra vinster av fem möjliga på kontot. 1X blir vårt val.

7. Vikingur Reykjavik – Stjarnan Gardabae, 1

Isländsk fotboll där Vikingur Reykjavik är storfavorit, uppåt mot 90% streckas de till och det av förståeliga skäl ändå, tabelletta med 10 vinster av 12 möjliga och Stjarnan Gardabae har bara samlat på sig 11 pinnar – har bara fyra poäng ner till jumboplatsen. Klasskillnad helt enkelt och vi räknar med att få se en trygg hemmavinst – minst 2-0! Och veckans bank.

8. KR Reykjavik – Akureyrar, 1X

Akureyrar ett gäng med två ansikten beroende på hemma- samt bortaspel, här på resande fot har de förlorat tre av fyra matcher och har målskillnaden 2-8. På hemmaplan är de däremot top 2 här i Island och vi tänker därför att 1X-lösningen är fullt rimlig, KR Reykjavik är trots allt inne i en fin period och är obesegrade i sex raka matcher. Krysset dock lika givet som ettan.

9. Fluminense – EC Bahia BA, 1

Hemmaplansfördelen alltid en faktor att ta hänsyn till här i Sydamerika och specifik Brasilien, Fluminense dessutom det bättre laget här och här blir därför högst troligt inte ens spännande. 2-0 säger vi och lyfter Fluminense som en av de mest givna spikarna på veckans Europatipset-kupong. Detta trots runt 85%.

10. Paranaense – Corinthians, 1X

Lite samma argument som i match nummer 9 där vi väljer ettan i slutändan på grund av hemmaplansfördelen, men i det här fallet fyller vi även på då Corinthians inte alls är dåliga. Kan bli en tät fight det här men 1X ska räcka fint (Paranaense har vunnit fyra av fem hemmamatcher).

11. Fortaleza – Atletico Mineiro, 1X2

Atletico Mineiro det klart bättre laget av dessa två men just hemmaplansfördelen tvingar med det mittersta tecknet här, det är som sagt en så pass tung fördel och vi får trots allt fina 30% här. Mineiro förlorar dock inte, skillnaden alldeles för stor.

12. Charlotte FC – CF Montreal, 1X

Charlotte FC och CF Montreal står båda på 22 poäng inför det här mötet och därför bör även hemmaplansfördelen kunna spela en avgörande roll här, även här i USA är hemmaplan en tung fördel och det räcker bara att titta på hur gästerna har presterat så här långt för att bilda sig en uppfattning om det. De har vunnit sex av sju hemmamatcher, men bara två lag i serien har en sämre poängskörd på bortaplan. Montreal har följande rad på bortaplan; 1-1-8. Givna 1X här av den anledningen, vi fäller alltså favoriten.

13. Columbus Crew – Nashville, 1

Veckans drag får bli spiken här i match nummer 13, något av en risk men vi tycker om draget till 33% på Columbus då de varit otroligt pålitliga här hemma. De har vunnit sex av nio matcher och snittar nästan 3.00 mål/match, en sådan målproduktion känns alltid betryggande. Jobbar vi Columbus Crew!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se