Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Österrike - Sverige


Spela!
Datum: Tisdag 2023-06-20 20:45
Land: Österrike
Liga: EM - Kval
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.07
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Österrike löste en poäng borta i Bryssel under lördagen och infinner sig därmed först i gruppen före just Belgien och Sverige som i dagsläget infinner sig tre poäng, respektive fyra poäng bakom. En därför helt avgörande fight här på tisdag får vi konstatera och förlorar Sverige här i Wien, ja då stavas avståndet upp till Österrike till sju poäng. Det innebär att Sverige mycket väl kan komma att missa EM i Tyskland nästa sommar.

Sverige har alltså inte råd att förlora den här matchen och kommer därför också att starkt prioritera defensiven, ett 0-0-resultat innebär att man är med hela vägen och där någonstans räknar vi med att man placerar sig i det här mötet. Österrike däremot, med sju pinnar på tre omgångar, och med ett stort självförtroende intakt, räknar vi med tydligt går för det här hemma, att de inte har något att förlora är inte sant men de bör ha en helt annan attityd i laget än Sverige, och just det tänker vi sätter prägel på den här fotbollsmatchen på tisdag.

Spelbolagen är helt överens om att vi kommer att få bevittna en tät tillställning här med få mål, vi är inne på det motsatta scenariot och tänker att det kan komma att öppna upp sig här en aning för varje minut som passerar. Får vi bevittna ett tidigt mål här, ja då lär det bli svängigt i jakten på en kvittering och därför lockar också överspelet här när värdet ser ut som det gör. Det gäller att testa då Sverige trots allt har sina främsta kvalitéer i offensiven. 2-1 åt något håll?

Det råder inga större tvivel här kring en svensk startelva utan Janne har varit tydligt med det hela vägen, att en B-elva skulle ställas fram mot Nya Zeeland (4-1) och att de som startade den matchen inte kommer att starta tisdagens fight, vi kan därför utgå från att lirare som Forsberg, Isak, Svanberg, Kulusevski och bland annat Lindelöf kliver in från start här och ännu en gång konstaterar vi alltså att det är just i offensiven som Sverige har sina främsta styrkor. Vi bör därför kunna utgå från att de åtminstone sätter dit en balja eller två här och vi vore alltså inte alls överraskade om det blir ett mål eller två i baken. Sverige har haft problem på den fronten och det vi sedan Nations League gruppspelet, 11 mål i baken på 6 matcher och här i EM-kvalet har det heller inte sett sådär jättestabilt ut, tre baklängesmål mot Belgien och insatsen mot Azerbajdzjan får vi också slå fast inte alls var fläckfri – de borde åtminstone ha gjort ett mål i den matchen, gästerna.

Vi känner oss därför trygga i att investera en slant i över 2.5 mål i matchen här i Wien, Österrike vet vi har kvalité framåt de också och de nätade bland annat här närmst i Bryssel, en balja där och sammanlagt sju mål på tre matcher så här långt i EM-kvalet. Dessutom är det ett formstarkt Österrike Sverige ställs mot här, fyra vinster på de fem senaste matcherna lyder facit och Österrike har även nätat i sex raka matcher.

2-1 åt något håll låter därför fullt rimligt här tycker vi, Alaba, Baumgartner, Schlager, Arnautovic och Sabitzer, Österrikes trupp är bra och de kommer att ställa till det för Sveriges del. Det är dessvärre vår fasta övertygelse. Över 2.5 mål i matchen klickas in till fina 2.07 gånger pengarna.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se