Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/6


Spela!
Datum: Söndag 2023-06-18 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 24. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Fina 2 miljoner i jackpot!

Europatipset med ett stort fokus på svensk fotboll den här söndagen där vi hämtar hem sex matcher från division 1- och 2-fotbollen! Även kvalspel till afrikanska mästerskapen hittar in på kupongen med Gabon och Mali i centrum. Samtliga dessa matcher går av stapeln på söndagen men även fem matcher från EM-kvalet under måndagen får plats. Frankrike! Danmark! Schweiz! Tre givna favoriter därifrån. Vår rad hittar ni i vanlig ordning här nedanför, följt av stor analys och tips till alla 13 matcher. Jackpot! Så det är att bara att haka på – finfin rad!

1. FC Trollhättan – Torns IF, 1X

Trollhättan streckade närmre 90% här och har vi att göra med division 1-fotboll där Torns IF dessutom har noterats för poäng i 8 av 12 matcher så måste vi bara fylla på. Krysset superintressant till under 10%(!) – och ett måste här!

2. IF Karlstad – Sandviken, X2

Sandviken en befogad favorit i vår bok men någon gång kommer det där första poängtappet på bortaplan och Karlstad är på gång. Hemmalaget har stått för två fina prestationer på raken (sex pinnar) och kan mycket väl stå emot här på Platinumcars Arena.

3. IF Sylvia – Bodens BK FF, 1

Spiken på Sylvia lockar till under 55% när seriens formsvagaste lag i Bodens BK kommer på besök, vi testar och sparar våra tecken här. De behövs på andra platser där det finns finare möjligheter. Jobbar vi Sylvia!

4. Mjölby AI FF – Huddinge IF, 1X

Hemmaplansfördelen samt den fina formen på Mjölby får fälla avgörandet här, utgångstecknet etta då hemmalaget flyger fram och jagar en femte raka vinst men Huddinge, de är bra de också med tre raka vinster och en fin målproduktion dessutom. Krysset därför givet i slutändan men 1X heltäckande – vi kan inte se ett Mjölby som slagit tufft, tufft motstånd här på slutet förlora här hemma.

5. IFK Trelleborg – Nosaby IF, 1X

Finfina krysset här till under 20% och det plockar vi med, IFK Trelleborg må ha mer kvalité men har inte alls varit stabila så här långt. Långt från en garanti med blott 5 vinster 11 omgångar in. Jobbar vi krysset! 1X.

6. Tölö IF – Husqvarna FF, 1X2

Husqvarna stor och tydlig favorit borta mot Tölö vilket öppnar upp för finfina möjligheter, gästerna har tappat poäng i mer än hälften av sina matcher i år och streckas trots detta över 70%. Helgarderingen därför ett väldigt fint alternativ här och vi jobbar Tölö till under 10(!).

7. Gabon – DR Kongo, 1X

Minst krysset här känner vi trots att Gabon förväntas vinna över Kongo relativt tryggt här hemma, det vore surt att ryka på spiken och Gabon har inte direkt varit en garanti här på Stade de Franceville – fick bara med sig 0-0 hemma mot Mauritanien i förra året. Oftast täta matcher dessutom.

8. Kongo – Mali, X2

Ett kryss räcker här för Mali till att säkra ett avancemang till de afrikanska mästerskapen och på det krysset ställer man sig in här, en given favorit någonstans också då de är gruppens bästa lag. Det här ska de bara lösa. X2 heltäckt.

9. Frankrike – Grekland, 1

Tillsammans med ett landslag längre ner, den mest givna favoriten på veckans Europatipset-kupong, Frankrike – Grekland kommer att resultera i en trygg hemmavinst och här räcker ettan långt. Vi tänker 3-0 Frankrike.

10. Slovenien – Danmark, 2

Slovenien må stå på två vinster av tre möjliga här men föll här närmst samtidigt som Finland med klara 2-0 vilket vi tycker sammanfattar det hela bra, mot slagpåsarna blir det tre pinnar men absolut inte mot Danmark. Här blir det garanterat noll. Given spik – spara era tecken!

11. Turkiet – Wales, 1X

Turkiet ständigt ett opålitligt lag vilket lite öppnar upp för gaffeln här ändå, men vi landar till slut i 1X då turkarna lirar hemma – här tenderar de att plocka sina treor mot den här typen av motstånd. Ironiskt nog vore gaffeln mer intressant om det var Andorra som var på besök här – lite vad Turkiet är i vår värld.

12. Schweiz – Rumänien, 1

Det vore inte alls överraskande att se Schweiz knipa 30 poäng av 30 möjliga här i EM-kvalet med Rumänien, Israel, Kosovo, Andorra och Vitryssland i gruppen, skillnaden är uppenbar och Schweiz har än så här långt levt upp till förväntningarna (3-0-0, 10-1). Veckans bank säger vi.

13. Nordirland – Kazakstan, 1X

Kazakstan kommer exakt att plocka en trepoängare på bortaplan i det här EM-kvalet och den trean har man redan inkasserat, mot San Marino. 1X heltäckt här när Nordirland agerar hemmalag, vi håller de snäppet högre men de är absolut ingen garanti.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se