Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Belgien - Österrike


Spela!
Datum: Lördag 2023-06-17 20:45
Land: Belgien
Liga: EM - Kval
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Belgiens vinst över Sverige på Friends Arena gav sken av något vi inte riktigt tror är sant. Belgien är inte alls så överlägsna som vissa vill få det till.

Ett misslyckat VM i ryggen med en uråldrig backlinje var vad Belgien klev in i det här EM-kvalet med när Sverige stod för motståndet, Friends Arena och där såg såklart Sverige sin stora chans men Belgien satte ner foten och slog Sverige komfortabelt med 3-0. Där står vi idag, inför lördagens möte mot Österrike som står på sex poäng av sex möjliga efter att ha ställts mot Azerbajdzjan och Estland, båda på hemmaplan.

Och här står det som bekant högst troligt mellan just Österrike och Sverige i slaget om andraplatsen i den här gruppen, så har dialogen hela tiden lydit och vi är såklart beredda att hålla med om det men vi tycker inte alls Belgien är ”garanterade” 24 poäng här. Österrike tänker vi kan fälla ett något avdankat Belgien ändå, åtminstone på hemmaplan och här borta, ser vi absolut inte det raka spelet på Belgien som något intressant till runt 1.60 gånger pengarna.

För det här Belgien har haft stora problem i defensiven under ett bra tag nu, Vertonghen fortsatt uttagen och lär starta och här bör Österrike ändå kunna hota. Vi vet att Vertonghen har gjort sitt och att Castagne kommer från en tuff säsong i Leicester, sen har man alltså en debutant i försvaret i Al-Dakhil och Bornauw, Theate och Faes har tillsammans bara 13 landskamper i bagaget. Så vi ställer fram ett stort frågetecken kring Belgiens försvar, en full befogad grej att göra då det i princip är en helt ny backlinje Tedesco ska försöka sätta framöver, Alderweireld och bland annat Meunier har tackat för sig och klasslirare som Arnautovic, Alaba, Laimer, Sabitzer, Schlager och Gregoritsch räknar vi därför med kommer att skapa målchanser på lördag. Minst ett bortamål här i Bryssel på lördag!

Kevin De Bruyne klev som bekant av banan skadad i Champions League-finalen mot Inter i förra veckan och kommer därmed inte till spel här på lördag heller. Han är definitivt out men lirare som Lukaku, Carrasco, Tielemans och Batshuayi är alla uttagna och redo för 90 minuter.

Så vi kommer fortsatt att få se ett starkt belgiskt lag på banan men samtidigt även ett landslag som har uppåt mot fem, sex debutanter i truppen, det tror vi kommer att påverka och det i kombination med att backlinjen är svag tänker vi resulterar i att Österrike åtminstone nätar här i Bryssel. 3-1 Belgien eller 2-1 Belgien säger vi och därför blir också målspelet intressant här till fina 1.90 gånger pengarna – här hade vi snarare räknat med ett odds på runt 1.75.

BLGM – Ja klickas in hos spelbolaget ComeOn här som sticker ut med sina 1.90x, Belgien höll bara nollan intakt vid ett tillfälle i Nations League här senast och i VM, vet vi att det såg ostabilt ut. De tog sig inte ens vidare till ett slutspel trots allt. Dessutom ska det nämnas att Österrike har nätat i fem raka matcher och även vunnit fyra raka inför lördagens fight, 8 mål på de 3 senaste matcherna dessutom. Österrike, ett lag som mår bra. Mål åt båda håll därför ett fullt rimligt utfall här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se