Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Tyskland


Spela!
Datum: Fredag 2023-06-16 20:45
Land: Polen
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Tyskland HT/FT
Odds: 2.75
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Polen har inte alls fått saker och ting att stämma under Santos riktigt än, väntas få det jobbigt här när Tyskland tittar förbi.

Ett Polen som söker efter en ny identitet under den nya tränaren Santos och så här långt har det inte alls sett bra ut vilket har fått många att fundera kring om portugisen verkligen är rätt namn för att leda det här landslaget. Han är redan nu otroligt ifrågasatt och detta bara efter två 90-minutare och det är en befogad kritik vill vi påstå, i och med hur svaga Polen faktiskt sett ut under de 180 minuterna.

Polen föll klart och tydligt mot Tjeckien i premiärrundan i EM-kvalet och såg otroligt vilsna ut under första 45 (2-0-underläge i halvtid) och när 3-0 sedan kom i den 64:e matchminuten var det hela avgjort och nederlaget i sin tur ett faktum för Santos i debuten. Surt för det här Polen såklart då Tjeckien är den främsta utmanaren i gruppen. Albanien hemma i nästa omgång resulterade förvisso i en 1-0-vinst för Polen men det var alltså långt från en stabil vinst, Albanien var otroligt nära en kvittering under sista 30 och att kritiken till och med var större efter den vinsten, än efter Tjeckien-nederlaget bekräftar någonstans hur illa det faktiskt sett ut här under Santos. Så här långt åtminstone.

Det återstår såklart att se hur det hela slutar för Fernando Santos längre fram men just idag har vi väldigt svårt att se att hans Polen ska kunna utmana det här Tyskland om tre poäng. Tyskland må ha ett svagt VM i ryggen och har även ett par svagare insatser efter det, med bland annat ett nederlag mot Belgien och ett kryss mot Ukraina, men vi är fortfarande övertygade om att det bara handlar om en tidsfråga innan de hittar rätt igen. De har en otroligt fin trupp och lirare som Ter Stegen, Rudiger, Kimmich, Goretzka, Musiala och Havertz förväntas alla starta den här fredagen och hittar de bara rätt här, ja då lär de vinna det här mötet relativt tryggt. Polen har som sagt inte alls sett stabila ut och skillnaden är uppenbar i vår värld. Vi tänker därför att vi investerar en liten slant i bortalaget här.

Szczesny, Bereszynski, Bednarek, Wieteska, Kiwior, Swiderski, Linetty, Zielinski, Frankowski, Zalewski och Lewandowski sägs bli det laget som startar den här bataljen för Polen på fredag och här finns såklart en del kvalité i lirare som Lewy och Zielinski, men ännu en gång är det viktigt att lyfta fram att ingenting har fungerat för det här laget under Santos. Lewy har varit otroligt isolerad och har trots 180 minuter gjort 0 mål för Polen i EM-kvalet, addera därtill att han dessutom var lagets svagaste spelare mot Albanien här närmst. Vi tänker därför att Tyskland bör kunna få ordning på den här polska offensiven och får man bara detta, ja då lär man till slut även vinna det här mötet.

Vi utgår från att Tyskland rivstartar här och flyger ut ur startblocken i och med hur väl det fungerade för Tjeckien i mars månad, den läxan bör tyskarna ha gjort och addera därtill att Mateusz Wieteska gör sin blott tredje landskamp för Polen och därför är det också ett helt nytt mittlås Santos ställer fram här. Ett mål från Tysklands sida under första 45 ser vi därför som ett väldigt rimligt utfall i Warszawa på fredag, och därför blir också värdet superintressant på HT/FT-marknaden.

Spelbolaget Nordicbet betalar oss skyhöga 2.75 gånger pengarna för att Tyskland leder i halvtid och sedan även vinner matchen och det är otroligt fint värde säger vi då Tjeckien ganska enkelt hängde tre mot det här gänget. 1-0 i halvtid, 2-0 efter 90 spelade.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se