Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Spanien - Italien


Spela!
Datum: Torsdag 2023-06-15 20:45
Land: Spanien
Liga: UEFA Nations League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Spanien har blott en vinst på sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar, något av ett frågetecken här inför Italien på torsdag.

Spanien förlorade mot Skottland med klara 2-0 på Hampden Park i mars månad och det resultatet, med ett misslyckat VM i ryggen så ställer vi oss frågan hur bra det här landslaget egentligen är. Det är svårt att komma från de här svaga insatserna och det faktum att många nya lirare hittat in i truppen, vi har en eventuell centrallinje som kan komma att bestå av Le Normand, Zubimendi och Merino på torsdag enligt spanska rapporter, samtliga tre från Real Sociedad och jämför vi det med ett tidigare Spanien, så är skillnaden uppenbar såklart.

Det är dock formstarka lirare alla tre och spelare som kommer från en väldigt fin säsong i Real Sociedad, de avslutade säsongen otroligt starkt och det kan därför också bli bra såklart, men någonstans är det den där uppenbara klasskillnaden som sticker ut. Vi kan även addera till lirare som Ruiz, Canales, Asensio och Fati som inte alls lirat mycket den här säsongen, Canales är start i Betis men ofta skadad, resterande namn är inga startlirare och därför är det bara att ännu en gång konstatera att Spanien är något av ett frågetecken i dagsläget. Förlust mot Japan i VM, urtåg mot Marocko och sedan även förlust mot Skottland i EM-kvalet, det är tre av deras fyra senaste matcher.

Vi tycker därför också det raka spelet på Spanien är ointressant inför torsdagens semifinal, men precis likadant tycker vi kring det motsatta spelet här då Italien heller inte imponerat under de senaste månaderna. De föll mot England i mars månad på hemmaplan och slog sedan Malta med 2-0 på bortaplan. Innan dess förlust mot Österrike i en träningslandskamp (2-0). Adderar vi därtill att det är en semifinal i Nations League direkt efter det att säsongen 22/23 avslutats så är det onekligen svårt att sätta fingret på var de här landslagen står just här idag efter en så lång säsong och såhär innan semestern. Vidöppet!

Varken Spanien eller Italien tenderar att bjuda till i form av målglada tillställningar, ofta är det två lag som vill ha full kontroll från matchminut nummer ett till 90, men i det här specifika fallet tänker vi att det eventuellt kan komma att se annorlunda ut. Spanien har haft problem i defensiven här på slutet och har inte riktigt hittat rätt, Carvajal, Le Normand (noll landskamper), Nacho, Fran Garcia (noll landskamper), Alba, Navas och Laporte är de uttagna försvarsspelarna och i vår värld är det allt annat än en lista av namn som sätter sträck hos motståndaren. Många namn här har gjort sitt och de nya namnen är långt från världsklass, utan vi konstaterar enbart att det är ett betydligt sämre spanskt försvar än tidigare och det tycker vi även var tydligt mot Skottland här i mars månad. 2-0 på Hampden Park alltså.

Att Spanien släpper till en balja bakåt ser vi därför som ett fullt rimligt utfall här i Nederländerna, inledningsvis kommer vi att få se en något avvaktande matchbild men vi tänker att den så småningom öppnas upp och att Italien kommer att gå för det. Ett mål åt något håll under första 45 och sedan eventuellt 2-0 eller 1-1 i fulltid. Italien har ett starkt lag på pappret med Chiesa och Immobile i offensiven men har även de haft problem bakåt trots allt, fem insläppta mål på de fyra senaste och då har de som sagt ställts mot Österrike men även ett Albanien (1-3).

BLGM – Ja testas därför här till fina 2.05 gånger insatsen hos Betsson. Fint värde, med allt över 2.00x. 1-1? Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se