Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 10/6


Spela!
Datum: Lördag 2023-06-10 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 23. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Stryktipset med Champions League-finalen i fokus! Manchester City och Inter drabbar samman i Istanbul och här tar vi ställning, klasskillnad på alla plan och det här ska väl City inte kunna slarva bort? Det blir en första CL-titel för klubben och utöver CL-finalen är det alltså stort, stort fokus på den svenska bollen. Västkustderby i Varberg bland annat, men främst fotboll från de lägre divisionerna – division 1- och division 2-fotboll! Även isländsk fotboll hittar in på kupongen! Hela vår analys hittar ni här nedanför men först och främst, spelförslaget! Lycka till.

1. Manchester City – Inter, 1

Spiken i vår värld ett alternativ hela vägen upp till 70% på Manchester City, skillnaden är så pass stor här i Champions League-finalen och vi kan inte se Inter streta emot. 2-0 eller 3-0 Man City här i Istanbul. Når City 80% kan krysset vara ett fint komplement däremot.

2. Varberg – Halmstad, X2

Värdet till höger här i västkustderbyt, 11 poäng skiljer lagen åt i tabellen och vi kan därför inte blunda för de fina möjligheterna här. Varberg streckas till 50% och X2 är därför det givna valet här. En no-brainer i vår bok.

3. Dalkurd – Hammarby TFF, 1X

Dalkurd tuffar på i Division 1 Norra och står på 9 vinster 11 omgångar in, tabelletta och hemmaplansfördelen bör här kunna fälla avgörandet. Utgångstecknet givet i vår bok men krysset åker med – Hammarby TFF är bra.

4. United IK Nordic – Motala AIF, 1

Motala AIF har förlorat fyra av fem bortamatcher i Division 1 Norra och inget lag i serien är sämre på den fronten, United IK Nordic som huserar i topp bör per automatik ha en god chans här hemma. Spiken fullt rimlig här.

5. Örebro Syrianska – FC Stockholm Internazionale, 1 2

Härliga möjligheter till höger här i match nummer 5, Stockholm Internazionale slog Hammarby TFF på bortaplan här närmst och besegrade även Stocksund i omgången innan. Dessutom obesegrade i fyra raka omgångar. Vi vill ha med tvåan men kan samtidigt inte blunda för kvalitén hos hemmalaget, de har en vinst i sig här. Gaffeln testas.

6. Lunds BK – Ljungskile, 1

Toppen mot botten här i Ettan Södra när Lunds BK agerar hemmalag och Ljungskile tittar förbi, de förstnämnda med blott ett nederlag den här säsongen och detta 11 omgångar in i seriespelet. Ljungskile har det samtidigt urtufft där nere, blott 3 vinster på 11 matcher. Vi klickar in ettan och nöjer oss också där. Fin spik här när procenten inte sticker iväg.

7. Norrby – Tvååker, 1X

Vi hakar på svenska folket och väljer favoriten här men krysset är ett fint komplement då Tvååker har fotboll i sig, dessutom har Norrby tappat poäng i 7 av 11 matcher. 1X heltäckt dock, det är känslan då gästerna bara har gjort två mål på resande fot och inkasserat fyra av fem möjliga förluster här.

8. Oddevold – BK Olympic, 1

Spiken en fullt rimlig lösning här när tabelltvåan Oddevold, med seriens starkaste defensiv (blott fyra insläppta) agerar hemmalag och BK Olympic kommer på besök, inget lag i Division 1 Södra har plockat fler poäng än Oddevold sett till ”hemma”-tabellen. Favoriten håller här och procenten väntas heller inte sticka iväg. Fin spik!

9. Räppe – Kristianstad FC, X2

Vi testar X2 här då Kristianstad bara förlorat en av sina åtta senaste matcher i Division 2 Södra Götaland, stabila och svårslagna och därför fina möjligheter till höger när Räppe ställs fram som favoriter. En tät tillställning är att vänta.

10. FC Gute – Viggbyholms IK FF, 1 2

Fin form i båda läger och gästerna har dessutom nätat vid sex olika tillfällen här på de två senaste matcherna, en sådan väloljad offensiv vill vi inte stänga dörren för och trycker därför också in gaffeln här när mötet känns vidöppet. Gute är dock en befogad favorit här hemma med fyra vinster av fem möjliga.

11. FOC Farsta – Mjölby AI FF, X2

Mjölby sex pinnar ovanför Farsta och de har dessutom vunnit tre raka matcher här i Södra Svealand, 3-0 mot Nacka här närmst, 2-1 mot Sleipner och 3-2 mot Karlslunds, offensiven producerar poäng och därför är det också läge att fälla favoriten här. Krysset ett fint komplement dock – Farsta har plockat poäng i tre av fem hemmamatcher.

12. Hafnarfjördur – Breidablik Kopavogur, 1X2

Vi tar inga risker här då det känns otroligt öppet så här på förhand, isländsk fotboll dessutom och här är det alltid svårt. Hemmaplansfördelen väger tungt men Breidablik är det bättre laget. Alla tecken! Vi skippar huvudvärken här.

13. KR Reykjavik – Vestmannaeyja, 1X

Bottenmöte här i Efsta deild, vilket den isländska toppligan alltså heter och här väljer vi enbart att gå på hemmaplansfördelen, känns fullt rimligt då bara två poäng skiljer lagen åt efter 10 spelade omgångar. Tät tillställning är att vänta och vi räknar med att favoriten i slutändan håller. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se