Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/6


Spela!
Datum: Onsdag 2023-06-07 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 23. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med fotbollsmatcher från alla världens hörn den här onsdagen, Conference League-finalen står givetvis i centrum här men sen är det en otrolig häxblandning som uppenbarar sig framför en. Turkisk fotboll, norsk, Division 1-fotboll från Sverige men även förkval till Svenska Cupen stundar i veckan. Vi har även MLS på menyn och Copa Libertadores! Det bjuds på finfina möjligheter åtminstone och det gillar vi, vi tar ställning i bland annat mötet mellan Los Angeles – Atlanta United och även i Karlstad – Örebro Syrianska i förkvalet till Svenska Cupen. Finfina procent att jobba in. Stort lycka till ifall ni hakar på!

1. Fiorentina – West Ham, X2

West Ham det tyngre laget här i Tjeckien, vi har svårt att se att de ska missa den här drömchansen. All respekt för Fiorentina men här skiljer det ändå minst en nivå säger vi, krysset är dock spännande då vi trots allt har att göra med en final här. X2 är heltäckt i vår värld. Känns mycket bra!

2. Levante – Albacete, 1X

Luften ur för Albacete efter 1-3 hemma i det första mötet? Det kan mycket väl vara så, hemmaplansfördelen väger dessutom otroligt tungt i dessa sammanhang och får Levante bara in det första målet, ja då tänker vi ettan är urstark här. Det givna utgångstecknet men det mittersta tecknet fortsatt ett bra komplement – hemmalaget kan spela på 0-0 och streckas samtidigt skyhögt. 1X!

3. Karlstad – Örebro Syrianska, 1 2

Kvalspel till Svenska Cupen där det rör sig om ett Division 2- och Division 1-gäng i Karlstad och Örebro Syrianska, klar favorit i hemmalaget och vi utnyttjar det favoritskapet – gaffeln ett fint alternativ här när Karlstad i skrivande stund ligger på över 70%.

4. Sollentuna – Vasalund, 2

Spiken på Vasalund här till runt 35% sticker ut tycker vi, en rejäl chansning kan tyckas men vi gillar spiken här då Vasalund kliver in här med tre raka vinster och dessutom bara släppt in ett ynka mål på de matcherna. Bättre för dagen. Vi såg Sollentuna inte alls längesen släppa in fyra mot ett svagt Piteå – följde dessutom upp det nederlaget med att förlora igen. Spiken fullt rimlig här i förkvalet.

5. Fredrikstad – Viking, X2

Fredrikstad, till vardags i serien under den högsta är fortsatt obesegrade 11 omgångar in, resultatraden 4-7-0 talar sitt tydliga språk och därför tänker vi att de bör kunna stå emot Viking relativt bra. En stark defensiv är ofta en nyckel, och den har man. Utgångstecknet är dock givet, Viking är det bättre laget och hängde bland annat tre mot Molde här närmst. Vunnit alla matcher tryggt i cupspelet dessutom. X2 är heltäckt!

6. Kristiansund – Molde, 2

Klasskillnad på alla plan här när Division 1-gänget Kristiansund ska försöka sig på att slå självaste Molde här i cupspelet, det ska helt enkelt inte gå och det stora favoritskapet på bortalaget säger vi därför är befogat. Väntas landa på över 80% men spiken fortsatt det bästa alternativet i vår bok, Molde kliver dessutom in här med fyra raka vinster och har gjort 19(!) mål på de matcherna.

7. Giresunspor – Antalyaspor, 1X2

Alla tecken här när Giresunspor och Antalyaspor drabbar samman i den absolut sista omgången i Super Lig, otroligt svårbedömd fight här där vi fått se väldigt blandade resultat från de båda lagen. Mer än hälften av Giresunspor matcher här hemma har resulterat i förlust och Antalyaspor har blott 3 vinster på 17 bortamatcher. 1X2!

8. Frösö IF – Östersund, 2

Generöst motstånd för Östersund här i omgång 10 i Division 2 Norrland, Frösö står på blott 1 vinst 9 omgångar in och Östersund har stått för två stabila insatser på raken, det fäller avgörandet. Tvåan klickas in!

9. Los Angeles FC – Atlanta United, 1X

Över 75% på Los Angeles i skrivande stund och vi vet att hemmaplansfördelen väger tungt i MLS men absolut inte på den här nivån? Hemmalaget kliver in här med tre raka nederlag och ställs mot ett otroligt svårslaget Atlanta, ett gäng som dessutom är obesegrade i fyra raka omgångar. Krysset är därför ett givet tecken att ha med här till runt 15%(!).

10. Club Nacional de Football – Internacional, X2

Gruppspelet i Copa Libertadores där vi entrar omgång 5, Internacional som väntat i topp och vi räknar med att de håller här i Uruguay – brassarna är steget större. X2 klickas in och känns bra så här på förhand.

11. River Plate – Fluminense, 1 2

River Plate på senare tid en aning ostabila, inte direkt pålitliga och Fluminense är otroligt bra. Hemmaplansfördelen väger dock tungt här i Copa Libertadores, långa resor som tar på krafterna. Vi testar gaffeln och stänger absolut inga dörrar. 1 och 2!

12. Ind. del Valle – Corinthians, 1

Corinthians har inte vunnit en bortamatch sedan den 7 april, detta sett till alla tävlingar och det talar sitt tydliga språk, vi tror stenhårt på Independiente här och nöjer oss därför också med spiken. Lång bortaresa till Ecuador för brassarna dessutom.

13. Estudiantes – Red Bull Bragatino, 1X

Även här är det svårt att komma ifrån hemmaplansfördelen men krysset ska i alla fall med när gruppfinal väntar här i grupp C, båda lagen står på 10 poäng och är båda dessutom klara för vidare spel i tävlingen.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se