Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 4/6


Spela!
Datum: Söndag 2023-06-04 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 22. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med en fin kupong här under söndagen där vi bland annat har Elfsborg – DIF som match nummer 1, även Serie A ska avslutas där vi tar ställning i matchen mellan Atalanta och Monza. Det bjuds på finfina möjligheter i Bergamo när hemmalaget streckas skyhögt. Vi har även en intensiv bottenstrid i La Liga och så spelas det bland annat en cupfinal i Portugal! Porto favoriter där – och vi räknar med att de håller. Ni hittar i vanlig ordning vårt spelförslag här nedanför, följt av en stor analys. Stort lycka till!

1. Elfsborg – Djurgården, X2

Elfsborg streckas högt på Borås Arena och vi ser därför också fina möjligheter i att börja från höger, DIF till 11% gör valet spännande och extra mycket så då de fått ordning på ett och annat. Formen är bra och de har hållit nollan intakt i tre raka matcher. Blir en jämn fight det här.

2. AIK – Kalmar, 1

Nu kommer det efterlängtade trean för AIK och detta trots att Kalmar varit bra och att logiken talar för bortalaget, AIK är ett fint drag och en spännande spik till under 45%. Insatsen i sig var inte alls dålig mot DIF senast.

3. Halmstad – Hammarby, 1X

Hammarby fortsätter att tappa poäng och skapar inte alls många heta målchanser just nu, det lossnar inte riktigt rent offensivt och då talar som bekant inte jättemycket för att de vinner på Örjans Vall. Halmstad mår dessutom bra. 1X känns mycket bra här.

4. Sirius – Värnamo, 1X

Sirius plockade en efterlängtad vinst här närmst och nu bör det kunna lossna lite för deras del, de är bättre än vad tabellen påvisar och Värnamo hemma bör därför också kunna resultera i poäng. Jämn fight det här så krysset är givet, men förlust blir det inte för hemmalaget.

5. Milan – Verona, 1 2

Milan kan fortsatt kliva om Inter i tabellen men behöver då vinna över Verona samtidigt som Inter tappar poäng mot Torino, det kan mycket väl ske men här kommer vi inte från att moroten bör vara större för Verona. De slåss för sin överlevnad och måste vinna. Tvåan är därför också spännande till under 15%, Milan kan trots allt ha satt punkt.

6. Roma – Spezia, 1X

Tung förlust för Roma här närmst, dessutom efter straffar och det bör kunna öppna upp för ett Spezia som jagar nytt kontrakt i Serie A. Roma har dock Europa League att lira för och utgångstecknet är därför givet, men minst ett kryss ska alltså med när Roma streckas högt. Kan bli jämnt det här.

7. Udinese – Juventus, 2

Spiken på Juventus känns sett till omständigheterna okej här trots att Udinese är ett knepigt motstånd, hemmalaget har trots allt inget att spela för och Juve måste samtidigt vinna i jakten på Europa League. Det bör kunna fälla avgörandet här.

8. Atalanta – Monza, 1X2

Atalanta streckas till 84% i skrivande stund och det gör så att vi bränner av helgarderingen här i match nummer 8, vi litar inte på Atalanta fullt ut och speciellt inte här i Bergamo där de tappat poäng i hälften av sina matcher. Monza är bra dessutom. Fin skrällchans här och alla tecken åker därför med.

9. Real Madrid – Athletic Bilbao, 1

Real Madrid vill bli bäst i huvudstaden och för det krävs en vinst här hemma mot Athletic Bilbao, dessutom ett väldigt formsvagt Bilbao som ännu en gång ser ut att misslyckas i jakten på Europa. Ständigt en besvikelse det här Bilbao när det väl gäller – fem förluster på de sju senaste omgångarna. Ettan given!

10. Osasuna – Girona, 1X

Osasuna har sjundeplatsen och Europa-spel i sina egna händer inför den sista omgången och detta tack vare bättre resultat mot Bilbao sett till inbördes möten, trean räcker därför för att säkra Europa-spel och vi tror därför också starkt på de här hemma. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet, Osasuna har vunnit fyra av sina fem senaste matcher här på Estadio El Sadar. Krysset är dock också ett givet tecken när Girona även de är med i slaget (Girona har dock bara 3 vinster på bortaplan den här säsongen). 1X!

11. Valladolid – Getafe, X2

Krysset räcker för Getafe här och står man bara emot Valladolid spelar man alltså kvar i La Liga nästa säsong, det är sköna förutsättningar och vi lockas därför också av värdet till höger när ett desperat hemmalag, som behöver vinna, kommer att gå för det. Svår balans att få till trots allt. Formen dessutom allt annat än bra hos hemmalaget. X2 känns bra.

12. Braga – Porto, 2

Porto är en fin spik här i cupfinalen tycker vi till under 55%, de är det bättre laget och kliver in i söndagens fight med 11 raka vinster sett till alla tävlingar. En otrolig form inför finalen här i Cruz Quebrada i närheten av Lissabon. Favoriten håller säger vi, Porto är bättre.

13. Genk – Royal Antwerp, 1X

Den absolut sista omgången här i mästerskapsrundan i Belgien där Genk behöver vinna för att kunna sluta först, för Royal Antwerp krävs högst troligt också vinsten då USG väntas vinna över Club Brugge och det är minst sagt fina förutsättningar inför en sista-omgång. Och vi landar i att hemmaplansfördelen fäller avgörandet här, Genk är starka hemma och har plockat poäng i 17 av 19 matcher vilket gör 1X till ett rimligt val. Hemmalaget är heller ingen överdriven favorit utan streckas till runt 42% i skrivande stund.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se