Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 31/5


Spela!
Datum: Onsdag 2023-05-31 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 22. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

En del svensk fotboll som letar sig in på kupongen den här onsdagen när de större ligorna sakta men säkert sätter punkt här, stort fokus på Superettan med 8 matcher därifrån men även Europa League-finalen går av stapeln under onsdagskvällen. Sevilla vs Roma i Budapest! Det bjuds även på fighter från MLS och så har vi playoff-spel mellan Stuttgart och Hamburg! Och vi kliver in i onsdagen med en otrolig bra känsla i kroppen, ni hittar vår rad här nedanför och stort lycka till ifall ni hakar på! Vamos!

1. Sevilla – Roma, 1X

Det vankas Europa League-final i Budapest under onsdagen och här landar vi i att utgångstecknet är givet i och med historiken, det här är Sevillas tävling och de har dessutom växlat upp ordentligt under Mendilibar. Ett pålitligt bygge numer och otroligt stabila bakåt. Krysset är dock minst lika givet, final trots allt och det väntas bli en tät historia det här. 1X känns bra.

2. Brage – Östersund, X2

Det är i vanlig ordning en jämn serie vi har att göra med här i Superettan där många matcher är vidöppna så här på förhand, den här likaså känner vi och därför sneglar vi även till höger när hemmalaget väntas landa på runt 60-65%. Brage har tappat poäng i tre raka omgångar och bara vunnit tre av sina nio inledande fighter. Tvåan är därför superfin till 15%(!), men krysset blir utgångstecknet.

3. Gefle IF – GIF Sundsvall, 1 2

Sundsvall är i grund och botten det bättre laget här men de har inte alls fått det att stämma under inledningen, minus i målskillnadskolumnen och otroligt ojämna insatser här på slutet. Vi tänker att vi testar gaffeln när Gefle agerar värd, fint värde till vänster när svenska folket väljer Sundsvall.

4. Landskrona BoIS – Trelleborgs FF, 2

Trelleborg går otroligt fint i dagsläget och jagar här en fjärde raka vinst i Superettan, dessutom har de gjort sju mål här på tre matcher och vi gillar därför tvåan starkt till runt 30%. En fin spik som sticker ut. Vi testar!

Freebet hos Unibet: 100 SEK utan omsättningskrav
5. Utsikten – Örebro, 1X

Givna krysset här i match nummer 5 när procenten sticker iväg på Utsikten, närmre 80% i skrivande stund och det gör det mittersta tecknet till ett obligatoriskt sådant. Örebro har plockat poäng i fyra av sina fem senaste matcher i Superettan och har mer i sig.

6. Atalanta United – New England Revolution, 1

Otroliga hemmaplansfördelen här i MLS! Det här har vi lärt oss vid det här laget, att den väger otroligt tungt och ser vi till Atlantas hemmafacit så kan vi direkt slå fast att trenden ser exakt likadan ut i år, 5-1-1 lyder resultatraden och målskillnaden, 16-7. Vi är jättenöjda med spiken till runt 50% här i match nummer 6.

7. Inter Miami – New York Red Bulls, 1X2

Två gäng som fått en otroligt svag start på säsongen här i USA och de har tillsammans alltså bara spelat in 8 vinster på 29 matcher, 14 förluster och addera därtill att New York RB har kryssat i nästan hälften av sina matcher. Vidöppen historia det här och vi bränner helt enkelt av helgarderingen. Känns bäst.

8. Seattle Sounders – San Jose Earthquakes, 1

San Jose Earthquakes är ligans tredje starkaste lag sett till ”hemma”-tabellen men vänder vi istället på det och tittar på ”borta”-tabellen så kan vi konstatera att inget lag i MLS har plockat färre poäng än San Jose. De är ligans sämsta lag på resande fot med noll vinster och addera därtill att de släppt in fler mål än två, i snitt per match. Spiken är därför given här, tabelltrean Seattle ser även i år riktigt starka ut.

9. GAIS – Örgryte, 1X

Svårspelade Örgryte här som kryssar väldigt ofta, har blott två förluster så här långt men samtidigt bara två vinster vilket vi tycker öppnar upp för en tät tillställning här ändå när GAIS tappat fart. Fint värde i det mittersta tecknet och måste därför testas. 1X är heltäckt.

10. Helsingborg – Skövde, 1X

Helsingborg står fortsatt på blott en vinst här i Superettan och det blir därför också svårt att sälja in spiken här i match nummer 10, förvisso ett generöst motstånd i Skövde men vi vågar inte. Speciellt inte när det bjuds på fantastiskt värde till höger. Krysset får åtminstone åka med när hemmalaget streckas till närmre 80%.

11. Västerås – AFC Eskilstuna, 1X

Västerås har överraskat positivt under inledningen och agerar alltså tabelltvåa här i Superettan inför omgång 10, ettan är därför svår att bortse från men krysset tycker vi lockar till runt 20% här. Eskilstuna har skött sig helt okej så här långt.

12. Jönköpings Södra – Öster, 1 2

Jönköpings Södra är starka här på Stadsparksvallen och lär inte förlora allt för många matcher här på hemmaplan, men Öster är Öster och tillhör toppen här i Superettan och vi vågar därför heller inte stänga dörren för en bortavinst. Gästerna är ruggigt starka och hos många även favoriter att vinna Superettan 2023. Gaffeln ett fint alternativ!

13. Stuttgart – Hamburger SV, 1

Hemmaplansfördelen såklart en tung faktor här inför det första mötet i playoffet, Stuttgart kliver dessutom in med självförtroendet intakt efter att ha avslutat Bundesliga-säsongen väl. De är obesegrade i tre raka matcher och har då ställts mot tufft motstånd i bland annat Mainz och Bayer Leverkusen. Spiken är därför fin, trots att Stuttgart streckas högt.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se