Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - AS Roma


Spela!
Datum: Onsdag 2023-05-31 21:00
Land: --
Liga: Europa League - Final
Spel: 1
Odds: 3.00
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En riktigt fin final är vad vi har framför oss här i Europa League där vi även har att göra med två otroligt klassiska fotbollsklubbar som drabbar samman i det absoluta finrummet, en final ute i Europa som vid vinst dessutom innebär spel i Champions League nästa säsong. Och det som adderar ytterligare krydda här är just det att både Sevilla och Roma, via ligan har misslyckats med att nå CL och därför är det också otroligt mycket som faktiskt står på spel här.

Och vi vill ändå börja med att lyfta på hatten för det här Sevilla, de ska ännu en gång lira Europa League-final och detta trots alla svårigheter de upplevt den här säsongen. Sampaoli ut och Mendilibar in i mars månad och sedan dess har de alltså flugit på alla fronter och det sticker på alla sätt och vis ut i och med hur svaga de faktiskt var enda fram till i just mars månad. Sevilla var på riktigt fram till dess ett bottenlag i La Liga och infann sig runt ett nedflyttningsstreck i princip sedan omgång 1, på allvar tänkte man att Sevilla skulle få det jobbigt i jakten på ett nytt kontrakt men idag, bara 2-3 månader senare kliver de alltså in i omgång 38, här i helgen med Europa inom räckhåll – ett poäng har de upp till Athletic Bilbao på en sjundeplats.

En otroligt bedrift på alla sätt och vis och då ska vi även nämna att Sevilla slagit ut PSV, Fenerbahce, Manchester United och Juventus på vägen till en final här i Europa League. Ett helt annat lag idag men där samtidigt vinnarkulturen från Europa-spelet sitter kvar i väggarna och deras resa här under våren är ett tydligt bevis på att det är verkligheten. Den stora frågan är om Roma lyckas bryta den trenden här på onsdag.

En tät tillställning kan vi nog med all säkerhet utgå från att vi får bevittna här i Budapest på onsdagen, det är trots allt Jose Mourinhos Roma vi har att göra med här och vi alla är dessutom väl medvetna om att Mourinho har ett fint facit från den här typen av finaler. Det är väl det som talar emot Sevilla på något sätt, att just Mourinho är där och spelar en otrolig cynisk fotboll, med ett stort, stort tålamod som öppnar upp för att Roma ändå är med i matchen hela vägen fram.

Vi tycker dock det är svårt att argumentera för Roma-vinsten i den här finalen, först och främst är de i otroligt dåligt slag, de har bara vunnit en fotbollsmatch sedan den 20 april och det innebär alltså att de bara vunnit en av sina nio senaste matcher sett till alla tävlingar. För det andra tycker vi deras tabellplacering i Serie A någonstans bekräftar att de inte alls är ett Milan eller Lazio, snarare långt bakom och här går det möjligtvis att argumentera mot med Sevilla och deras resultat i La Liga, men Sevilla är ett annat lag idag och tillhör kategorin en av de starkaste lagen i Spanien sett till resultaten från i mars månad. De har varit otroligt bra sedan dess, stabil defensiv och en otrolig spets framåt med massvis av kvalité. Dessutom ska vi som sagt inte underskatta Sevillas förmåga här i Europa League, de har vunnit den här tävlingen vid sex tillfällen sedan 2006 och vann här närmst även så sent som för bara tre år sedan.

Vi ska även lyfta Romas slutspel här i EL under våren som en, på pappret klart lättare resa, Leverkusen, Feyenoord, Real Sociedad och Salzburg är bra fotbollslag men absolut inte ett Juve eller Manchester United som slutade trea i Premier League. Vi tycker därför det finns anledningar att klicka in Sevilla som vinnare i den här finalen till otroliga 3.00 gånger pengarna hos No Account Bet, Dybala, som väl ändå har den högsta höjden i detta Roma, sägs heller inte vara redo för en start här. Ett inhopp är aktuellt men han har trots allt inte lirat på ett bra tag och det är i vår värld därför också ett avbräck. Sevilla vinner säger vi. 1-0.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se