Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brommapojkarna - Sirius


Spela!
Datum: Lördag 2023-05-27 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Brommapojkarna över 1.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Brommapojkarna har vunnit fem av sina sex senaste matcher i Allsvenskan och går för en sjätte vinst här mot Sirius på lördag. Bra chans här!

Brommapojkarna har tagit Allsvenskan med storm i år och såhär nästan en tredjedel in i den här serien så hittar vi de alltså på en sjätteplats i tabellen med 16 pinnar på kontot. Det är en otrolig bedrift och vinner de över Sirius på lördag, ja då kan vi väl redan nu slå fast att BP spelar kvar i Allsvenskan även under 2023? För det brukar röra sig om ungefär 30-32 poäng för att säkra ett kontrakt och står BP på 19 pinnar efter 10 spelade, så har vi otroligt svårt att se att de inte ska fixa det.

Men BP kliver såklart in i lördagens fight utan någon som helst tanke på ovannämnda snitt, de är ute efter tre nya pinnar här och med den här formen de faktiskt har i ryggen gör de ju såklart helt rätt. BP har vunnit fem av sina sex senaste matcher i Allsvenskan och är obesegrade under den aktuella perioden, finfina resultat på vägen hit alltså där bland annat Kalmar har besegrats på Guldfågeln. Annars får vi konstatera spelschemat har varit trevligt men det är även exakt de matcherna BP ska vinna för att hålla sig kvar i Sveriges högsta serie.

Sirius är ett annat sådant motstånd och i och med starten Uppsala-klubben fått på 2023 så utgår vi endast från en sak, att BP kliver ut hårt direkt och tydligt går för alla tre pinnar på Grimsta. De är starka här hemma och är väl medvetna om bristerna hos Sirius-försvaret, Sirius har redan hunnit med att släppa in 17 mål på 9 matcher och det bör kunna öppna upp för åtminstone två mål från BP:s sida här. Fart räknar vi i alla fall med att få se. Åt båda håll.

Brommapojkarna kliver in i lördagens möte med en nästintill hel trupp, viktige mittbacken Abrahamsson var tillbaka här närmst mot Varberg men klev av skadad på nytt vilket gör honom till ett frågetecken här. Nikola Vasic missar definitivt mötet på grund av en avstängning, men annars är truppen intakt.

För Sirius del är listan längre än så, högeryttern Heier missar definitivt de nästkommande tre matcherna och sägs först vara tillbaka efter sommaruppehållet, en tung smäll för Sirius såklart som behöver alla män tillgängliga i det här läget. Da Graca och Nwadike missade båda matchen mot Halmstad här närmst och sägs inte hinna tillbaka här heller.

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det så kommer vi inte från att det ändå är drömläge för BP till att plocka en ny tung trea här på Grimsta när Sirius kommer på besök. Sirius har inte alls imponerat så här långt och deras senaste insats här i Allsvenskan slog tydligt fast att en vändning inte är på gång. De släppte in två nya bollar mot Halmstad och det dessutom på hemmaplan, vilket innebär att de noterats för minst två baklängesmål, i fyra raka matcher i Allsvenskan. 11 insläppta på de matcherna dessutom. Vi tänker därför att BP bör kunna göra två på lördag, det är fin fart på laget och mötet går av stapeln på Grimsta IP. Vi klickar därför in BP över 1.5 mål i matchen till fina 2.20 gånger pengarna hos ComeOn. 2-1 eller 2-2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se