Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Valencia


Spela!
Datum: Torsdag 2023-05-25 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.75
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Otroligt värde ställs fram hos spelbolagen och det utnyttjar vi, minst 30 punkter för högt i vår bok. Kan mycket väl bli lite mål här.

Fint värde identifierat här inför Mallorca – Valencia och vi är tillskillnad från spelbolagen inne på att vi ändå bör kunna få se lite mål här, visst en tät tillställning så här på förhand och heller inga målglada gäng men det faktum att Mallorca redan är klara för spel i La Liga nästa säsong tror vi kan komma att röra om det hela en aning.

Nio pinnar ner till Getafe och en 18:e plats i tabellen, det är Mallorcas verklighet och vi tycker det hela var tydligt när Mallorca lirade boll i förra helgen, inget stort fokus från deras sida och man föll till slut mot bottenlaget Almeria med hela 3-0. En riktigt svag insats av en annars solid defensiv, Valencia som jagar säkrat kontrakt bör därför ha en del att säga till om här.

Vi tycker därför det finns anledningar att titta närmre på just målen här, Mallorca har inte bjudit på sådär jättemycket mål på hemmaplan men just det obefintliga fokuset under slutomgångarna bör kunna öppna upp matchbilden en aning. Mallorca har släppt in nio mål på de fem senaste omgångarna och för varje omgång som passerar blir de en aning mer ”slappa”. Det har resulterat i att de bjudit på tre mål eller fler, i fyra av sina sex senaste matcher. Då betalar alltså överspelet här otroliga 2.75 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Det måste testas.

Valencia har bjudit på tre mål eller fler i tre av sina fem senaste matcher och när Valencia väl agerat bortalag har vi bara fått se fler mål, överspelet har suttit i fyra av Valencias fem senaste matcher på resande fot och det är siffror som talar sitt tydliga språk. När vi då dessutom adderar till att Mallorca redan är ”klara” för 22/23, så ökar såklart chansen att de gör en något mindre bra insats rent defensivt i och med att just disciplinen har varit deras främsta styrka den här säsongen.

Över 2.5 mål till 2.80 gånger pengarna tycker vi därför som sagt sticker ut ordentligt, senast lagen ställdes mot varandra här i oktober månad fick vi även då se tre mål. 2-1 Mallorca på Mestalla.

Vi vet att Valencia är defensiva och att de behöver alla pinnar här i jakten på ett nytt kontrakt, det talar emot överspelet här och därför är även oddset såpass attraktivt, men Valencia har trots allt marginal ner till Getafe vilket innebär utrymme till att faktiskt tuffa på för segern här. Sen ska det även nämnas att de båda försvararna Costa and Raillo är osäkra till spel här för Mallorca, en anledning till att man föll såpass tungt mot Almeria här närmst. Dessutom kliver Valencia in här utan sin ordinarie mittback Comert på torsdag, han är avstängd sen det gula mot Real Madrid i den senaste omgången. Över 2.5 mål till 2.75x, alltså, finns anledningar att testa – 2-1 Valencia!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se