Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Almeria


Spela!
Datum: Tisdag 2023-05-23 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 + under 3.5 mål
Odds: 2.23
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Tre vinster på de fyra senaste omgångarna för Real Sociedad inför tisdagen och vinst här närmst på Camp Nou. Otroligt formstarka. Vinner igen?

Real Sociedad har fem poäng ner till närmsta motstånd här i La Liga och har därför också en fjärdeplats att försvara med tre omgångar kvar att spela, det ser otroligt ljust ut i jakten på Champions League men det finns samtidigt inget utrymme för att slappna av i och med hur starkt tabellfemman Villarreal går i dagsläget. Ett tapp för Sociedad och det kan bli nervigt och här gäller det därför att jobba stenhårt igen och göra jobbet. Tre pinnar ska säkras mot Almeria och löser man detta så ska det till ett mirakel om Villarreal ska hinna ikapp.

Med den inställningen kliver alltså Real Sociedad in här i tisdagens möte och det är bara att konstatera att det är en befogad favorit vi har att göra med. Almeria på hemmaplan, skillnaden är stor och då kliver dessutom Sociedad in med bästa möjliga form med en vinst mot Barcelona på Camp Nou i ryggen, de har även plockat 14 poäng av 18 möjliga på de 6 senaste omgångarna och har då ställts mot ett riktigt bra Girona, Real Madrid, Osasuna, Betis och Rayo Vallecano. En helt fantastisk bedrift, vinster över Barca och Real Madrid alltså – det stärker nog självförtroendet en aning kan vi tänka oss.

Vi ser därför också Almeria som chanslösa här på tisdag, de gör det fortsatt riktigt bra på hemmaplan där de säkrat två raka vinster men på bortaplan ser deras siffror helt annorlunda. Almeria är det laget i serien som har störst kontrakt i resultatraden sett till hemma- och bortatabellen, de har säkrat 10 av 11 vinster på Estadio del Mediterráneo och på resande fot lyder alltså deras resultatrad; 1-4-12, 17-39. Det är smått otroligt får man ändå konstatera, men samtidigt väldigt tydligt – Sociedad ska bara slå det här gänget inför sina egna supportrar i jakten på CL.

David Silva, Mendez, Sadiq och Merquelanz missade samtliga fyra matchen mot Barcelona här närmst och hinner alltså inte tillbaka här heller, men resten av truppen är intakt och det är en slagkraftig sådan. Illarramendi, Zubimendi och Merino kommer samtliga tre att starta på mittfältet och det är ett otroligt högklassigt mittfält får vi konstatera, en bidragande orsak till att Sociedad släppt in så få mål den här säsongen – snitt färre än 1.00 mål per match. Bara Barca och Atletico Madrid är bättre på den fronten.

Almeria kommer fortsatt till spel utan Kaiky, Svidersky, Chumi och El Bilbal Toure här men resten av truppen är intakt vilket alltså innebär att Almeria inte åkt på några nya skador. De kan ställa fram exakt samma lag som senast mot Mallorca.

Det positiva truppläget tänker vi dock inte kommer att hjälpa Almeria i det här specifika fallet utan räknar med att de fortsätter att tappa poäng på resande fot, speciellt när de ställs mot ett så här pass tufft motstånd. Vi väljer därför Real Sociedads sida och i och med vilken imponerande defensiv de har så känns även under 3.5 mål rimligt här, kombinationsspelet betalar 2.23 gånger degen hos LeoVegas och känns riktigt bra så här på förhand. Sociedad öser inte direkt in mål utan har endast gjort 23 mål på 17 ligamatcher här på fina Estadio Anoeta i San Sebastian.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se