Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/5


Spela!
Datum: Torsdag 2023-05-18 15:00
Land: --
Liga: Eu
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 3 miljoner kr i jackpot!

Finalen i Svenska Cupen sparkar igång det hela den här torsdagen och sedan bär det helt enkelt bara av med massa fina fighter från Europas alla hörn. Newcastle – Brighton i Premier League! Returmatcher från Europa League och Conference League och stort fokus även på svensk fotboll från de något lägre divisionerna. Alldeles utmärkt att ett par matcher därifrån hittar in på kupongen då det är något vi får vänja oss vid framöver när de större ligorna går i mål. Lite av en uppvärmning här alltså. Ni hittar veckans spelförslag i vanlig ordning precis här nedanför följt av en större analys och massa tips. Stort lycka till.

1. Mjällby – Häcken, X2

Cupfinal på Strandvallen! Här är väl ändå Häcken steget för stora? Utångstecknet givet efter att ha bevittnat Häckens senaste insats men en final är en final och Mjällby kommer att ge sitt yttersta såklart. X2.

2. Newcastle – Brighton, X2

Fortsatt helt ställda efter Brightons kross av Arsenal här närmst och det är bara att slå fast att De Zerbi pysslar med någonting helt annat i dagsläget, otrolig tränare och ett otroligt lag. Vi tycker om värdet till höger (20%) här och börjar därför därifrån – det mittersta tecknet ett måste dock. Såklart.

3. Bayer Leverkusen – Roma, 1 2

Roma och Mourinho är cyniska och kan spela på resultatet här efter vinsten i Rom, det öppnar upp för en ny vinst då Leverkusen kommer att blottlägga sig. Tyskarna ständigt offensiva dessutom, vi tycker om gaffeln här riktigt mycket.

4. Sevilla – Juventus, 1X

1-1 i Turin och nu talar det mesta ändå för att Sevilla lirar en Europa League-final på nytt, vi underskattar inte historiken utan väljer Sevilla, dels på grund av just det, men även på grund av Mendilibar som fått ordning på det här bygget. 1X!

5. AZ Alkmaar – West Ham, X2

En tacksam uppgift för West Ham som kan spela på resultatet här i Alkmaar, de har större muskler och bör nu lösa det här med en vinst i ryggen. Dessutom har de säkrat kontraktet i PL. Underskatta inte det. Bergsäkra X2 säger vi.

6. Basel – Fiorentina, 1 2

Fiorentina åkte på en smäll mot Basel hemma i Florens och det resultatet stack nog ändå ut mest av alla semifinalerna i Europa, det trodde vi inte alls och vi väljer därför att ha med ettan här – men Fiorentina i grund och botten bättre och kan vända på steken. Etta, tvåa!

7. Sheffield W – Peterborough, 1X

4-0 Peterborough innebär såklart att det redan är klart här, vinst kan Sheffield mäkta med men inte en vändning och 1X känns bra då hemmalaget ändå lirar för någon slags heder här nu. Förlorar inte det här mötet.

8. Köpenhamn – Aalborg, 1

Cupfinal i både Sverige och Danmark och precis som BK Häcken är Köpenhamn storfavorit här, dels såklart på grund av kvalitén men även historiken. Vi väljer Köpenhamn och nöjer oss där. Vinnarklubb det här.

9. Oddevold – Oskarshamn, 1

Oddevold går som väntat starkt här i Ettan och har vunnit fem av sina sju inledande fighter, fina 12-3 i målskillnad dessutom och det vittnar om en otrolig stabilitet. De har saker och ting på plats. Spik här, trots höga 80% på hemmalaget.

10. Eskilsminne – Åtvidaberg, X2

Vi fäller favoriten Eskilsminne och gör det i och med deras tröga offensiv inledningsvis, de har även förlorat fyra av sju matcher och hos Åtvidaberg ser det annorlunda ut – två raka vinster lyder facit inför torsdagen. Givna X2 här!

11. Sollentuna – Umeå FC, 1X2

Tuff nöt att knäcka det här match nummer 11, Sollentuna till runt 55% skapar intresse till höger men Umeå har samtidigt inte imponerat. Trög inledning för bortalaget. Vidöppen tillställning och därför bränner vi helgarderingen här. Känns bra och så håller vi såklart en tumme för Umeå.

12. Storfors AIK – Gottne IF, 2

Fin form på Gottne inför torsdagen som dessutom fått en betydligt finare start än Storfors, de har dubblat deras poäng inledningsvis och det talar sitt tydliga språk tycker vi. Spik här i match nummer 12. Fin sådan till runt 50%.

13. Alingsås FC United – Jitex Molndal, 1

Elitettan, damer. Alingsås är fortsatt obesegrade här i Elitettan och delar också förstaplatsen med AIK vilket någonstans även bekräftar skillnaden här, bara två insläppta mål så här långt och därför tappar man heller inga poäng mot Jitex på torsdag. Klasskillnad.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se