Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Inter - AC Milan


Spela!
Datum: Tisdag 2023-05-16 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 2.20
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Stor fördel Inter här såklart efter 2-0 i det första mötet, kan spela på resultatet här och är det bättre laget. Blir vinst igen.

Allt talar för att Inter löser det här nu och tar sig till en final i Champions League där de ställs mot Manchester City eller Real Madrid, vi kan verkligen inte se någonting annat här efter att ha bevittna det första mötet mellan Milan och Inter där klasskillnaden var uppenbar.

Inter klev in i halvtidsvilan med ett 2-0-resultat intakt i förra veckan men borde kanske till och med ha satt dit fyra bollar, det säger egentligen allt tycker vi och det är alltså inte bara så att det handlade om någon tillfällighet, utan Inter har växlat upp ordentligt under de senaste veckorna är riktigt tunga i dagsläget. Juve har fått känna på det, även Lazio och bland annat Roma här på slutet, kvalitén finns där i det här Inter-lägret men även bredden och att man dessutom ska spela cupfinal mot Fiorentina nästa vecka säger även det någonting, Inter har verkligen vänt på steken här och riktigt så ljust ser det alltså inte ut i Milan-lägret.

Vi tycker Milan tydligt är det sämre laget här och det räcker egentligen bara att titta på truppen för att se den uppenbara skillnaden. Vi såg Milans elva här i det första mötet och många var framme direkt och slog fast att det nog kanske var så att det var Champions League-historiens svagaste elva i en semifinal. Vi håller med, det ska vara omöjligt att vinna CL med Diaz, Bennacer, Saelemaekers, Krunic och Kjaer i en elva, dessutom hoppade alltså Messias in när Bennacer klev av skadad och den detaljen sammanfattar egentligen allt. Det är dock så att Leao nu ser ut att vara tillbaka och spelredo här, vilket såklart är helt avgörande för Milan, han behöver starta den här matchen om de ens ska ha minsta lilla chans och om det är vi nog alla överens. Det blir dock tufft oavsett, det är Inter den här gången som välkomnar publiken och det är såklart en fördel när man dessutom kan spela på resultatet.

2.20x för det raka spelet på Inter här hos ComeOn och vi tycker det alltså finns anledningar att klicka in det oddset. Vi har redan varit inne på tyngden hos det här Inter, de är otroligt svårslagna i dagsläget och har en otrolig kvalité på i princip alla positioner, dessutom ska vi inte underskatta det uppenbara här i att kunna kliva in med en ledning.

Det är Milan som alltså behöver blottlägga sig och det kraftigare och kraftigare ju längre in i matchen vi kommer, det är inte bara ett mål de behöver göra utan minst två och samtidigt hålla nollan. Ja, uppgiften är otroligt stor och vi kan därför inte se Milan klara av det här. Att Inter sätter spiken i kistan under sista 30 utgår vi från, de försvarar sig otroligt bra och kommer att tillåta Milan kliva upp en aning, där är man trygga och för varje minut som passerar så blir ytorna större trots allt.

Vi klickar därför också in Inter och tackar för det fina värdet. Allt över 2.00 är riktigt bra här i vår bok då Inter är klart bättre. Nästan på alla 11 positioner.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se