Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 14/5


Spela!
Datum: Söndag 2023-05-14 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 19. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Omgång 36 i Premier League rullar igång där Arsenal – Brighton finns med bland matcherna, Stockholmsderby i Allsvenskan dessutom och även fina derbyt på östkusten i Spanien, Espanyol och Barcelona drabbar samman där mycket står på spel. Tysk fotboll, FA Cup-final damer och även belgisk fotboll hittar in på kupongen en superhet seriefinal! Finfina söndagen! Vår analys och vårt spelförslag hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Vi säger stort lycka till!

1. Arsenal – Brighton, 1X2

Vi bränner av helgarderingen direkt här och gör det av två anledningar, Brighton är otroligt bra och tenderar att vara just det i den här typen av matcher och Arsenal streckas till 76%. 7% på Brighton alltså, ett givet tecken att ha med. Men minst lika givet att ha med ettan såklart – 1X2!

2. Everton – Manchester City, 2

Inget snack om saken här trots att Everton sprattlade till här i den senaste omgången, Man City är någonting annat och Man City jagar guld. Spiken given oavsett procentsats.

3. Brentford – West Ham, 1X

Brentford förlorar väldigt få matcher här på hemmaplan och West Ham lirade boll så sent som i torsdags, bör kunna resultera i poäng för hemmalaget tycker man. Vi följer svenska folket och utgår från ettan, men krysset lika givet till runt 22%. Men det räcker där.

4. Hammarby – Djurgården, X2

Vi håller Djurgården högre än Hammarby och de fick äntligen vinna här närmst dessutom, mot ett bra Kalmar FF vilket lär ge lite energi inför framtida fighter. Hammarby samtidigt hopplösa framåt, har mycket boll men skapar absolut ingenting. DIF löser minst krysset här – en befogad favorit.

5. Halmstad – Malmö FF, 1 2

Vi testar! MFF väntas hamna närmre 80% här och vi vet att Halmstad är kluriga här på Örjans Vall, de skärper ALLTID till sig när de bästa lagen kommer på besök. Slog Häcken här närmst, DIF innan dess och även AIK. Gaffel!

6. Elfsborg – Värnamo, 1X

Fin insats av Värnamo här närmst öppnar upp för åtminstone ett kryss här tycker vi, Kims gäng är att räkna med ändå då de är så pass stabila och vilket lag som helst kan därför stöta på problem mot dem. Utgångstecknet givet här på Borås Arena dock, men mittersta tecknet är bara ett måste när hemmalaget streckas till över 80%.

7. Kalmar – Brommapojkarna, 1

BP har överraskat positivt under inledningen och har nu hållit nollan intakt i fyra raka fighter inför Kalmar borta, det är en jäkla fin bedrift och de gör mycket rätt, men Kalmar på Guldfågeln är en tuff uppgift. Vi räknar med torsk för gästerna och tycker det finns fog för 70% på Kalmar. Etta!

8. Mjällby – Sirius, 1X

En jämn tillställning är att vänta här och vi följer helt enkelt svenska folket, Mjällby ändå en befogad favorit här hemma tycker vi då Sirius fortsatt står på noll vinster.

9. Bologna – Roma, 2

Blir ett tufft tecken att jobba in här på Renato Dall'Ara men Bologna är formsvaga och Roma kliver in stärka efter vinsten i Europa League. Slåss dessutom fortsatt om Champions League här samtidigt som Bologna infinner sig i ingenmansland. Därför en intressant spik till under 50%, vi testar!

10. Espanyol – Barcelona, X2

Minst ett kryss ska med här när Barca gästar Espanyol, vi hade gärna fyllt på ytterligare men har inte råd och att väljer X2 framför 1X den här gången, Barcelona-derby där Espanyol slåss för sin överlevnad – Barca kan dock säkra ligaguldet här. Liten morot där trots allt.

11. Stuttgart – Bayer Leverkusen, X2

Bayer Leverkusen har en sjätteplats att försvara och hemmalaget slåss för sin överlevnad i Bundesliga, det är vad som ligger i potten här och vi väljer att gå på kvalitén framför någonting annat. Leverkusen löser minst en pinne. X2!

12. Royale Union SG – Genk, 1X

Superspännande seriefinal så här på förhand då båda lagen står på exakt lika många poäng med fyra omgångar kvar att lira, vi tänker att det blir jämnt och avvaktande spel här och hemmaplansfördelen därför en faktor att ta hänsyn till, 1X känns bra.

13. Manchester United – Chelsea, 2

FA Cup-final här i England där Chelsea ändå bör kunna göra jobbet tycker man, de är bättre än Man United och i en final bör vi kunna räkna med att man steppar upp. Ett av världens bästa lag pallar trycket och spiken därför också ett bra alternativ till runt 50%. Damerna som lirar här, så alla är med.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se