Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Cadiz


Spela!
Datum: Fredag 2023-05-12 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: X2
Odds: 1.76
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Mallorca har genomfört en otroligt fin säsong här i La Liga och har fin marginal ner till fel sida av strecket vilket är mer än godkänt för ett lag som tog steget upp till högstaligan så sent som under 2021. De står på stabila 41 poäng med exakt sju poäng ner med fem omgångar kvar att spela. De är alltså fortsatt inte klara men vi har svårt att se att lagen under ska vinna tre av fem matcher och gör eventuellt två lag det, så kommer det inte att räcka för att få Mallorca att falla ner. Det är alldeles för många lag däremellan.

Vi tänker därför också att Mallorca form här på slutet inte är helt överraskande, de har känts klara under en något längre period här och kliver in i fredagens möte med blott ett poäng på de tre senaste omgångarna. Här närmst föll de mot Girona och innan dess kryssade de mot Bilbao på hemmaplan. De har dessutom bara vunnit en enstaka fight här på ön sedan i mitten på februari månad och sakta men säkert börjar det hela bli tydligt. Mallorca är otroligt nöjda med säsongen 22/23.

Hos Cadiz däremot är det en helt annan situation, det här gänget hittar vi först på en 15:e plats i tabellen med 35 poäng på kontot, alltså infinner de sig bara ett poäng från Getafe och 18:e platsen. De är därför i allra högsta grad involverade i en ångeststrid där varje poäng är livsviktig och här kommer de därför att göra allt i sin makt för att vinna. Och vad som talar för att de faktiskt lyckas med bedriften är deras solida spel på just bortaplan tycker vi, Cadiz har plockat poäng i hälften av sina matcher på resande fot och det tillhör inte direkt vanligheten för ett gäng så långt ner i tabellen. De är otroligt arbetsvilliga och ger sitt yttersta här med en stor portion av ödmjukhet, de är väl medvetna om hur man löser poängen här och det är genom att stå rätt och spela det lite mindre roliga spelet i 90 minuter. Defensiva och kompakta. Det bör kunna räcka till poäng mot det här Mallorca på bortaplan.

Mallorca kliver in i fredagens fight utan Nastasic och Gonzalez som båda fortsatt är skadade men annars ser skadeläget bra ut för hemmalaget som kan ställa fram ett starkt lag här på Estadi de Son Moix.

Cadiz får samtidigt tillbaka Hernandez, Sobrino och San Emeterio från avstängning och det här är viktiga lirare för Cadiz som hade det otroligt jobbigt mot Atletico Madrid här närmst utan dem. Avgörande tre namn som kommer att hjälpa laget på fredag. Dock är fortsatt Chust, Marti, Ocampo, Cala, Garrido och Zaldua out, men det är lirare Cadiz samtidigt klarat sig fint utan här på slutet. Samtliga borta under en längre tid.

Tre spelare tillbaka från avstängning och en bra vecka för Cadiz rent träningsmässigt, enligt rapporter från Spanien är de ute efter tre poäng här och då tar man alltså ett stort kliv mot ett nytt kontrakt i La Liga. Vi räknar med att man löser åtminstone en pinne här genom en stark defensiv insats, fem insläppta mot Atletico Madrid senast talar endast för att fokuset är större där bak. Vi säger 1-1 eller 2-1 Cadiz. X2 betalar 1.76 gånger insatsen hos ComeOn och måste testas när Mallorca går såhär svagt och i princip är klara för 22/23. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se