Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Milan - Inter


Spela!
Datum: Onsdag 2023-05-10 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 2.60
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Milanoderby i en Champions League-semi! Det trodde nog inte många inför säsongen 22/23, häftig fight! Speltips, odds och allt inför hittar ni här.

Ett Inter som börjat växla upp igen och som verkligen vässat formen i lagom tid här inför de avslutande fighterna, från att verkligen ha varit på botten för bara för ett par veckor sedan. En mentalstyrka vi tycker sticker ut ordentligt, och som direkt talar för att det blir just dem som även spelar final i Champions League här om några veckor.

För Inter har varit riktigt bra här på slutet, först och främst ska man lyfta det faktum att de ser ut att lösa en top 4 placering i Serie A, att de ska spela final i Coppa Italia den 24 maj och att alltså här lirar semifinal i självaste Champions League, vi kan inte annat än att ge Inzaghi cred för den bedriften, även fastän man fortsatt inte säkrat CL-spel till nästa säsong med en fjärdeplats intakt i dagsläget, med blott två pinnar ner till just AC Milan.

Men mycket talar ändå för att det blir just Inter som löser en top 4 placering i Serie A nu, de har som sagt sett riktigt bra ut under de senaste veckorna och intar onsdagens derby med fem raka vinster i ryggen och imponerande sådana dessutom. Här närmst slog de Roma på Stadio Olimpico enkelt med 2-0, innan dess vinst över Verona (0-6), Lazio (3-1), Juventus (1-0) och Empoli (0-3). Otroligt fina resultat som bara bekräftar att Inter är i topp igen, för Lazio och Juve är inga enkla motstånd alls. Heller inte Roma på bortaplan.

Romelu Lukaku ser äntligen ut att ha hittat formen igen och det är otroligt viktigt tror vi för Inter inför det här dubbelmötet mot Milan, en fysisk lirare som på egen hand gör otroligt mycket i offensiven och som verkligen sätter skräck hos försvaren med sin fysik och tyngd. Han har dessutom en tendens att prestera i den här typen av matcher och kliver in här med fina siffror i ryggen från toppmatcherna här på slutet, mål mot Roma här närmst och två assist mot Lazio den 30 april. Dessutom två mål mot Empoli och en assist när Inter vann med 3-0. Vi tror på Lukaku på onsdag och är övertygade om att Milan kommer att få problem där.

Milan riskerar alltså samtidigt att komma till spel utan Rafael Leao här, mycket talar för detta och bara den detaljen talar såklart starkt emot Milan då han i princip utgör hela hotet från Milans sida i offensiv väg. Vi vet hur avgörande han har varit för Milan den här säsongen och utan honom på banan har vi väldigt svårt att se att Milan ska kunna streta emot det här formstarka Inter. Det är ett otroligt stort tapp, det går väl ändå att påstå att han är det största möjliga avbräcket en klubb faktiskt kan erfara inför de här två Champions League-semifinalerna.

Med det sagt så tycker vi värdet på Inter är spännande, två skador är registrerade i Gosens och Skriniar men resterande lirare är tillgängliga för spel här vilket är positivt. 2.60 gånger degen får vi för det raka spelet och det är taget alla dagar i veckan i och med formläget. Milan har bara vunnit två av sina sex senaste matcher och vi kommer heller inte från att Inter har den bättre truppen. Oddset hittar ni hos ComeOn. 1-0 Inter!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se