Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Juventus - Lecce


Spela!
Datum: Onsdag 2023-05-03 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 1 + under 3.5 mål
Odds: 1.96
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Juventus har fått tillbaka sina 15 poäng men går trots det en nervig avslutning till mötes. Bara tre poäng ner till Roma, Milan och Inter. Måstematch här.

Juventus har inte alls fått det att stämma under de senaste veckorna och har blott lyckats skrapa ihop ett poäng på de fyra senaste omgångarna i Serie A. Det innebär att läget är prekärt för Allegris mannar som numer bara har tre poäng ner till femteplatsen samtidigt som de har ett dubbelmöte mot Sevilla i Europa League att fokusera på här framöver.

Inte alls optimalt för Juventus i jakten på Champions League nästa säsong såklart, de behöver börja vinna fotbollsmatcher i Serie A och det med start från och med på onsdag när Lecce kommer på besök till Turin.

Och Lecce får vi ändå konstatera är ett på pappret betydligt enklare motstånd än vad Bologna är, Juve tappade just två pinnar i Bologna i helgen och stod för en otroligt blek insats där. Det ska dock nämnas att Bologna är riktigt bra under Motta och att det inte alls är många lag som återvänder hem från Renato Dall'Ara med tre poäng. För Bologna har bara förlorat tre matcher på hemmaplan den här säsongen och att plocka en pinne där är därför inte direkt fy skam. Nu hade dock Juves insats där kunnat se bättre ut, något alarmerande att man faktiskt såg så vilsna ut framåt och det är aldrig positivt såklart. Men vi tänker att motståndet är ett annat den där onsdagen och just även att Juve här hemma, bör kunna ha en reaktion i sig. Lecce ska man bara besegra här hemma, i det här läget trots allt.

Just det faktum att Juventus inte såg ut att ha några ideér på hur man skulle ta sig framåt i banan mot Bologna är som sagt lite oroande, för Lecce vet vi kommer att backa hem här och enbart fokusera på defensiven och det bör de ändå kunna utfärda någorlunda så bra mot ett Juve som saknar all form av flyt i den lagdelen, eller självförtroende för den delen. Det lossnar inte riktigt och det talar direkt också för att vi kan komma att få se en ganska så tillknäppt tillställning i Turin.

Vi tänker därför också att underspelet är spännande, i kombination med just hemmavinsten. För i slutändan så ska bara Juve vinna den här typen av match i det här läget, hemmaplansfördelen bör fälla avgörandet när Juve ställs mot ett lag som först infinner sig på en 16:e plats i tabellen. Så enkelt är det. Lecce har trots allt förlorat 9 av 16 bortamatcher den här säsongen och bara gjort 11 mål. 1-0 Juve eller 2-0.

Juve + under 3.5 mål tycker vi därför också är spännande till nästan dubbla degen hos Expet, Di Maria är tillbaka här och kommer att lira från start vilket Juves offensiv kommer att må bra av. Bara den detaljen talar för att Juve kommer att vara mer kreativa framåt. Det räcker till ett mål här åtminstone och Lecce räknar vi med lämnar banan mållösa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se