Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Real Madrid


Spela!
Datum: Tisdag 2023-05-02 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.80
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Oddset på Real Madrid trissas upp kraftigt av No Account Bet och trots omständigheterna här så tänker vi att det måste utnyttjas.

Real Madrid har en cupfinal att tänka på som går av stapeln den 6 maj och sedan ställs de mot Manchester City bara tre dagar senare vilket såklart öppnar upp för att man roterar kraftigt här på tisdag. Det finns trots allt ingen anledning att ställa fram bästa möjliga lag här då Barca blir omöjliga att hinna ikapp men trots det lockar alltså 2.80 gånger degen för det raka spelet på Real Madrid.

Först och främst gör Real Madrid mycket mål, de har vunnit mycket matcher här på slutet också men det som gör oddset mest spännande är det faktum att Reals andralag, om det visar sig att Ancelotti bestämmer sig för den typen av lösning här, är spelare som håller absoluta världsklassnivå. Vi är inte så säkra på att ens en spelare från Real Sociedads lag faktiskt platser i en sådan Real-elva och det gör såklart per automatik oddset på bortalaget superspännande här.

Vi tycker dessutom inte Real Sociedad alls nått upp till samma fina nivå under 2023 som under hösten, då var de otroligt stabila och pålitliga, defensiven var en av de starkare i La Liga och de såg ständigt till att vinna matcher, oavsett matchbild. Det var en stor styrka de hade men under 2023 har man gått en aning trögare får vi ändå konstatera, de är dock obesegrade i tre raka omgångar och slog ett tufft Osasuna här på bortaplan med 2-0 i den senaste omgången. En fin insats och tufft kommer det därför att bli för Real Madrid då allt talar för att vi får se en tät tillställning. Men i slutändan så bör ändå Real Madrid ha en god chans att vinna här. Så länge de är med i 90 minuter så kan det smälla i princip när som helst och vi tänker därför att vi utnyttjar det fina värdet.

Real Sociedad kommer till spel utan Rico, Umar och Merquelanz vilket betyder att Alguacil kan ställa fram en riktigt stark elva här på tisdag, fina förutsättningar minst sagt och extra tacksamt är det såklart när de är ute efter att försvara sin fjärdeplats här under de avslutande omgångarna.

För Real Madrids del saknas Modric, Alaba och Mendy och här förväntar sig därför spanska medier att se följande spelare från start på tisdag (Ancelotti är dock oförutsägbar i den här typen av situationer);
Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho; Valverde, Tchouameni, Ceballos; Asensio, Benzema, Rodrygo

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det är det en supervass elva, Benzema är inte på något sätt sliten heller utan har i princip lirat varannan match under de senaste veckorna. Hattrick senast och sugen på att vinna skytteligan dessutom, han är nära Lewy i den jakten och därför är det rimligt att tro att han startar här på tisdag. Asensio är en annan lirare som gjort mycket poäng den här säsongen och Rodrygo likaså, det är spelare som avgör fotbollsmatcher på egen hand och den spetsen kan inte Sociedad mäta sig med. Vi tänker dessutom att ett avslappnat Real Madrid här blir direkt farliga, pressen ligger på Sociedad som faktiskt förväntas vinna i och med att de är favoriten, de lirar hemma och ska försvara en top 4 placering, det är därför nervigare hos hemmalaget inför det här mötet.

Så det finns ändå detaljer som talar till Real Madrids fördel här tycker vi, sen vore det i princip tjänstefel att inte nyttja det fantastiska värdet på dem. Det är Los Blancos trots allt och betalar de 2.80 gånger degen så måste de synas. Det är vår bild av det hela. Ni hittar oddset hos No Account Bet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se