Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Halmstad - Brommapojkarna


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-29 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: X2
Odds: 2.10
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Både AIK och DIF passar Halmstad bättre här på Örjans Vall. Som favorit, får Halmstad det tuffare mot BP.

Två vinster av två möjliga här på Örjans Vall för Halmstad så här långt, samtidigt två förluster av två möjliga på bortaplan och det är bara att konstatera att Halmstad har stått för en något så väntad inledning i Allsvenskan 2023. Åtminstone när det kommer till var man faktiskt plockar sina poäng, lite som senast – under 2021.

Och det är även ett mönster vi utgår från fortsätter fram till omgång 30, Halmstad vet vi är otroligt svårslagna här på västkusten och det har redan AIK och Djurgården fått erfara. Båda föll här och DIF dessutom med 2-0, vilket är grymt imponerande av Halmstad, solida insatser så här långt med andra ord men det finns trots detta detaljer som talar för att BP kan komma att få med sig poäng härifrån.

Halmstad trivs alldeles utmärkt med att ställas mot på pappret bättre lag, de kan då lämna ifrån sig lite ansvar och fokusera på det de är bäst på men just här på lördag kommer matchbilden att vara en annan. Halmstad kliver in i en match som favorit för första gången under 2023 och det är som bekant inte alltid så lätt att leva upp till ett favoritskap, Halmstad har haft problem det tidigare (Halmstad vann tre matcher på Örjans Vall under 2021 – mot Häcken, Peking och AIK) och vi tänker därför också att BP bör ha en god chans att plocka poäng här. Ett BP som dessutom närmst kommer från en väldigt fin insats mot Mjällby.

2-0 BP på Grimsta IP när Mjällby tittade förbi i den senaste omgången, en mycket fin insats av Mellbergs mannar och även fastän vi räknar med att BP till slut blir ett av tre lag som lämnar Allsvenskan 2023, så tänker vi att de med farten från den tidigare rundan kan komma att åtminstone spela sig till ett kryss här. Man ställdes mot Halmstad två gånger om i Superettan i fjol och känner de väl, det blev förvisso en 2-0-förlust här på Örjans Vall men man tog sedan revansch på Halmstad och vann hemma på Grimsta. BP ser därför sin stora chans här, det råder det inga som helst tvivel om och det har dessutom varit tydligt i veckan när spelare har uttalat sig. De går för tre poäng och de tror stenhårt på det utfallet. Tuff uppgift för Halmstad!

Marcus Olsson är tillbaka från skada och fanns även med här närmst mot Kalmar, han väntar dock fortsatt på sina första minuter i och med att det aldrig blev ett inhopp på Guldfågeln. Det innebär att Baffoe är Halmstads enda avbräck på lördag och det får vi konstatera är positivt.

BP ser samtidigt ut att få klara sig utan Linner och Sanberg-Magnusson, båda är osäkra till spel här men det ska samtidigt lyftas att Filip Sidklev som ersatte Linner mot Mjällby gjorde det riktigt bra i målet. Han var aktiv och höll dessutom nollan. Ska därför inte påverka allt för mycket här säger vi.

Med det sagt så tänker vi alltså att värdet är mer spännande till höger här, Halmstad till runt 1.80x är inte särskilt intressant utan vi testar istället en slant på dubbelchansen X2 till fina 2.10 gånger degen. En tät tillställning är ändå att vänta här och då bör BP per automatik ha en god chans att plocka poäng. Vi räknar att de är med i alla 90 minuter här på Örjans Vall. Oddset hittar ni hos fina Betsson.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se