Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brentford - Nottingham


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-29 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: X2
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Nottingham Forest stod för en fin insats här närmst mot Brighton när de vände och vann med 3-1 till slut. Finns anledningar att titta till höger.

Det överlägset sämsta facitet på bortaplan så här långt är det Nottingham Forest som står för med blott sex ihopspelade poäng på 16 matcher. Bara det talar såklart starkt emot Nottingham Forest-poäng här men vi tycker ändå det finns andra detaljer som är värda att lyfta och som ändå någonstans talar för att Forest eventuellt plockar säsongens andra vinst på resande fot på lördag.

För de kommer trots allt här närmst från en finfin insats mot Brighton och här är det alltså inte bara vinsten som sticker ut mot ett erkänt starkt lag utan även det faktum att Nottingham trots ett tidigt underläge lyckades vända och vinna matchen. Dessutom i ett läge där de låg under nedflyttningsstrecket, vilket vi tycker tyder på styrka. Luften gick inte alls ur Forest-spelarna utan snarare tvärtom så lirade de med en stor tro och övertygelse hela vägen in och just de detaljer tycker vi ändå talar för bortalaget som trots allt ställs mot ett gäng som infinner sig i ingenmansland.

Så motivaitonsfaktorn är även det en detalj som talar för bortalaget, vi vet att den tenderar att väga tungt och speciellt här när Nottingham Forest dessutom spelar för sin överlevnad i Premier League. Vi bör därför också kunna utgå från att vi kommer att få se ett riktigt taggat bortalag i det här mötet, ett hästjobb kommer att läggas ner där varje millimeter på banan ska täckas, och det bör ändå kunna resultera i ett kryss här tycker vi. Brentford har trots allt bara vunnit en av sina sju senaste matcher här i Premier League – dessutom har de bara vunnit 33% av sina matcher den här säsongen.

Brentford kommer till spel utan Pontus Jansson och som säkerligen alla vet vid det här laget har han även gjort sina sista minuter för klubben, han kommer definitivt att missa resterande matcher här på grund av skada. Detsamma verkar gälla Lewis-Potter som skadat knät, och Norgaard och Strakosha är även de båda out här på lördag.

Niakhate, Williams, Wood, McKenna, Boly, Biancone, Colback, Yates, Scarpa, Richards och Henderson är alla out för Nottingham vilket såklart inte alls är optimalt här, men 9 av de 11 gubbarna som startade mot Brighton här senast är åtminstone friska och kommer att starta även här. Och någonstans så tänker vi att det är just kollektivet som kommer att göra det här möjligt för Nottingham, det måste ändå ha varit en speciell stämning inom laget efter vändningen i onsdags där både tro och hopp måste ha vuxit med många procent. Det bör kunna resultera i att de bjuder på en liknande insats här, trots spel på bortaplan.

Vi tänker därför att vi testar X2 här till fina 2.30 gånger insatsen visst kan Brentford gå och vinna det här men 2.31x tycker vi är bra värde i och med hur få matcher Brentford faktiskt har vunnit här under de senaste veckorna. Då har de ändå ställts mot Leicester på hemmaplan (1-1) och bland annat Wolves (2-0-förlust). Vi säger 1-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se