Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Osasuna - Real Sociedad


Spela!
Datum: Fredag 2023-04-28 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 3.45
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Regionderby i La Liga under fredagen när Osasuna välkomnar Real Sociedad till Pamplona och till Estadio El Sadar, en fight gästerna kliver in i som favoriter men där vi hellre väljer att snegla åt vänster i jakten på ett speltips. Vi stänger alltså inte alls dörren för Osasuna som bjuder på väldigt fint värde.

Osasuna kliver in i fredagens fight med två raka vinster och med tre vinster på de fyra senaste omgångarna i La Liga, formen är därför god och det råder därför heller inga som helst tvivel om vilken typ av inställning man entrar det här mötet med, det är tre poäng som ska inkasseras i jakten på sjätteplatsen. Avståndet upp dit lyder bara tre pinnar och med sju omgångar kvar att spela är det just dit Osasuna blickar åt, de har stått för en fin säsong i år och ska bland annat även lirat Copa del Rey-final i maj månad, ett tydligt kvitto på att de är att räkna med i vår värld. Ett otroligt svårslaget gäng det här.

Real Sociedad har därför en tuff uppgift framför sig här på fredag, även de har stått för en väldigt fin säsong och infinner sig bland de fyra främsta i La Liga-tabellen, dessutom med sex poäng ner till närmsta motstånd. Ett fint gap ner till Real Betis alltså, och det avståndet hoppas de såklart bibehålla efter fredagens bortamatch. Vi är dock inte så säkra på att de fixar det, Sociedad är inte alls lika jämna eller stabila som de var under hösten utan de har samlat på sig blott 4 vinster på de 16 senaste matcherna, och då har dessutom 3 av de 4 vinsterna inkasserats på hemmaplan. Blott en vinst på resande fot sedan den 21 januari. Tydliga siffror, och de ljuger aldrig. Vi blickar därför till vänster här i jakten på ett odds och här sticker Expekt ut hakan när de ställer fram drömvärde.

Brasanac och Ezzalzouli är Osasunas två enda avbräck inför det här derbyt, den förstnämnda är out på grund av skada och Ezzalzouli är avstängd i och med det röda kortet mot Cadiz här senast. Ett positivt truppläge får vi konstatera, goda förutsättningar med andra ord till att få med sig ett positivt resultat härifrån – Ezzalzouli kommer oftast in från bänken och har bara startat 15 La Liga-matcher säsongen 22/23.

Real Sociedad kommer till spel utan Rico, Sadiq och Merquelanz.

Två starka lag kommer vi därför att få se på banan och en tät tillställning kan vi som alltid utgå från att det blir när Osasuna är i händelsernas centrum, vi tycker dock värdet på Osasuna är spännande här, vi kan verkligen se de dra det längsta strået här på El Sadar (slog Betis här närmst med 3-2) i och med Sociedads svaga form på bortaplan. Sociedad har vunnit tre raka matcher på Reale Arena men här borta har de bara plockat två poäng på de fem senaste matcherna i La Liga (addera därtill förlust mot Roma med 2-0). Det talar sitt tydliga språk och därför testar vi också att klicka in Osasuna som vinnare här till skyhöga 3.45 gånger insatsen hos Expekt. Ett odds som bara måste testas – Osasunas mest vanliga utfall här hemma är just vinsten. 8 vinster har det blivit så här långt. 1-0 eller 2-1 Osasuna.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se