Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Southampton - Bournemouth


Spela!
Datum: Torsdag 2023-04-27 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Vidöppen tillställning på förhand när Southampton och Bournemouth drabbar samman. Sista chansen för The Saints?

Southampton agerar tabelljumbo här i Premier League med fem poäng upp till säker mark och det är bara att konstatera att det ser väldigt mörkt ut för deras del i jakten på ett nytt kontrakt i PL. Två lag ovanför sig trots allt, dessutom är man beroende av att fler lag underpresterar här under avslutningen och vi slår därför helt enkelt även fast att det kommer att bli spel i Championship för The Saints nästa säsong.

För även fastän Southampton besegrar Bournemouth på torsdag så väntar alltså bland annat Newcastle, Brighton och Liverpool framöver, och i och med att de lagen slåss för åtråvärda platser de också, så känner vi att det hela blir för tufft för Southampton. Men de har samtidigt inga andra alternativ förutom att bara gå för treor här framöver, med start från och med på torsdag. Det är full fart som gäller här i jakten på vinsten och det här är också på pappret Southamptons största chans till en trea sett till de avslutande matcherna, vi tänker att det kan resultera i att får se en ganska så böljande matchbild här på St. Mary's Stadium. Inget att förlora längre och man ställs dessutom mot ett gäng som ständigt bjuder på mål. Defensiven är dessutom deras akilleshäl, vilket lär betyda att Southampton ändå ser sin chans.

För Bournemouth är det laget i Premier League som släppt in flest mål den här säsongen, hela 63 stycken och 40 av de baklängesmålen har kommit på bortaplan dessutom. Att vi får se lite mål här tar vi därför för givet, Bournemouth släppte exempelvis in fyra baljor här närmst mot West Ham på hemmaplan, vann dock två raka innan dess genom att göra fyra mål. Så det är lite mål åt alla håll när Bournemouth infinner sig på en bana, överspelet tycker vi därför är ett fint alternativ här inför mötet på St. Mary's Stadium. Drömvärde identifierat trots allt.

Southampton kommer definitivt till spel utan Che Adams, Salisu, Larios och Livramento på torsdag och Bednarek är ett frågetecken efter den otäcka landningen mot Arsenal senast. Han kommer undersökas närmre under matchdag. Så ett okej truppläge hos Southampton får vi konstatera och efter 3-3 mot Arsenal här närmst, så lär åtminstone lite av självförtroendet vara intakt. Det talar för att man tuffar på här.

För Bournemouths del är Fredericks, Stanislas och Stephens otillgängliga här, de två förstnämnda på grund av skada och Stephens får inte lira mot Southampton i och med att han tillhör klubben. Traore riskerar även han att missa, ett frågetecken i dagsläget.

Med det sagt så tänker vi alltså att målen i princip är en garanti här, Bournemouth säkrar i princip vid vinst ett nytt kontrakt och det är helt klart så att de har siktet inställt på det utfallet i och med status på Southampton. Det är trots allt fight mot tabelljumbon här. Southampton, efter 3-3 mot Arsenal tror vi även de trycker på som sagt, 2-1 åt något håll här säger vi och klickar in över 2.5 mål till över dubbla degen hos spelbolaget ComeOn. Ett otroligt fint värde i och med hur mycket mål Bournemouth faktiskt bjuder på. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se