Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Getafe - Almeria


Spela!
Datum: Onsdag 2023-04-26 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.91
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Fin möjlighet här för Getafe som ställs mot ligans svagaste bortalag i Almeria. Gästerna står fortfarande på noll vinster på resande fot.

Ett generöst motstånd väntar Getafe här hemma på Coliseum Alfonso Pérez och därför är det även drömläge här till att ta ett stort kliv i rätt riktning i jakten på ett nytt kontrakt i La Liga. En match av kalibern ångestmöte dock då Almeria bara infinner sig ett poäng efter i tabellen, det kan komma att skapa nerver eventuellt men i slutändan räknar vi ändå med att hemmaplansfördelen fäller avgörandet här i Madrid.

För trots att Getafes form är svag med noll vinster på de fyra senaste omgångarna här i La Liga så har de åtminstone här hemma sett till att plocka poäng, kryss mot Barca här närmst och vinster över Sevilla, Girona och Valencia innan dess. De är dessutom obesegrade här på Coliseum Alfonso Pérez sedan den 28 januari och det sticker såklart ut i och med att de ligger där de gör i tabellen. Otroligt starkt.

Getafe är med andra ord pålitliga här på Coliseum Alfonso Pérez och vi tänker därför att de bör ha en god chans att besegra Almeria här på onsdag, gästerna kliver in i det här mötet med två raka förluster i ryggen och har förlorat 10 av 14 bortamatcher den här säsongen. Noll vinster alltså, och 12-31 lyder målskillnaden dessutom. De siffrorna talar sitt tydliga språk, addera därtill att Rodrigo Ely är avstängd här för Almeria, ordinarie mittback och den utespelaren med flest minuter i laget – 29 starter, precis som förstakeepern Martinez. Ett jättetungt avbräck såklart och som om det inte vore nog är även lagets bästa målskytt Bilal Toure out på grunda av skada. Därför är det rimligt att tro att Almeria får det tufft här på onsdag.

Getafe kliver in i onsdagens möte med nästintill perfekta förutsättningar får vi ändå konstatera då man endast har en spelare uppsatt på en skadelista, Arambarri är out här men det ska även nämnas att han bara har 10 starter för Getafe den här säsongen. Här finns ersättare med andra ord och inga avstängningar alltså, vilket innebär att Q. Sánchez Flores kommer att ställa fram bästa möjliga lag här.

Och bästa möjliga lag består alltså av bland annat en Mayoral och Unal i offensiven, två lirare som håller en otroligt fin klass i det här Getafe och som tillsammans producerat 20 mål i La Liga den här säsongen. Unal just, har gjort tre mål på de tre senaste matcherna här på hemmaplan och Mayoral nätade här senast och vi har därför alla anledningar att tro att de båda kommer att vara i händelsernas centrum på onsdag. De leder det här Getafe till en vinst här, det är vi helt övertygade om och väljer därför också Getafe sida.

Det raka spelet på Getafe betalar 1.91 gånger degen hos No Account Bet och det är okej värde tycker vi, i och med Getafes hemmafacit och Almerias avbräck. 2-1 Getafe säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se