Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

West Ham - Liverpool


Spela!
Datum: Onsdag 2023-04-26 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 1.90
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Liverpool har gjort otroliga 11 mål på sina 3 senaste matcher i Premier League. Har numer femteplatsen i sina egna händer. Tuffar på?

Farten uppe på Liverpool inför slutspurten här i Premier League och vi har väl ändå vid det här laget alla anledningar att tro att det blir just Klopps mannar som slutar bland de fem främsta i tabellen och inte Spurs. Heller inte Brighton som vi ser det just nu och det har att göra med spelschemat här framöver, stor fördel Liverpool där som just ställs mot Spurs hemma i nästa omgång och sedan mot Fulham, Brentford, Leicester, Villa och Southampton.

Fin möjlighet därför för Liverpool att faktiskt gå rent under avslutningen och vill det sig riktigt väl kan man till och med sätta lite press på United framöver som har Spurs, Villa, Brighton och bland annat Chelsea kvar. Vi har dock såklart svårt att se att man ska kunna hinna ikapp där utan det är top 5 som gäller för Liverpool och vinner man här på onsdag, ja då kliver man förbi både Spurs och Villa vilket är en stor morot givetvis.

Och i och med formen på Liverpool men faktiskt främst skadeläget så är vi inne på att de gör just det, vinner här i London på onsdag. Förutsättningarna är otroligt fina med i princip alla spelare tillgängliga här bortsett från Firmino, Keita, Bajcetic och Ramsay, det är bara att konstatera att det är det bästa skadeläget man haft under säsongen 22/23 och det har gett resultat. 11 mål på 3 matcher alltså där både Jota och Salah gjort 4 vardera, Gakpo har nätat och bjudit på assist dessutom och även Nunez har hoppat in och nätat. Mycket positivt såklart och vi lär kunna räkna med att de hamnar i händelsernas centrum här på onsdag också. Det är full fart på Liverpool just nu och även fastän West Ham har stabiliserat sig en aning så utgår vi från att de får det tufft. Det blir förlust här hemma på London Stadium.

West Ham kliver in i det här mötet obesegrade i fem raka matcher med Conference League inräknat och det är bara att slå fast att man är betydligt mer stabila idag än tidigare. Självförtroendet är tillbaka och man har dessutom börjat göra mål, här närmst fyra fullträffar mot Bournemouth på bortaplan är såklart ett styrkebesked från deras sida och att Scamacca är deras enda avbräck inför onsdagens möte är även det såklart väldigt positivt. Goda förutsättningar här, men det är samtidigt på sin plats att nämna att West Ham just ställts mot Bournemouth, Gent två gånger om och Fulham, svårighetsgraden en annan här när ett Liverpool som gjort 11 mål på 3 matcher kommer på besök. Vi tänker därför att värdet först och främst är spännande på Liverpool här.

1.90 gånger degen för det raka spelet på Klopps mannar tycker vi känns bra trots West Hams positiva formkurva. Den raka tvåan blir därför också vårt speltips från London Stadium, 3-1 Liverpool säger vi här och klickar in spelet hos spelbolaget ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se