Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Malmö FF - IFK Norrköping


Spela!
Datum: Måndag 2023-04-24 19:10
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.18
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Full pott för Malmö FF trots att de inte imponerat under inledningen, klart styrkebesked men här blir det tuffare.

Malmö FF har visat på stor styrka får man direkt konstatera när man tittar på tabellen och ser de stå på nio poäng utan att de ens har stuckit ut här under inledningen, tunga, starka och massa kvalité på banan men Häcken exempelvis, tycker vi sett mycket bättre ut trots att de nu hunnit med att förlora. Malmö FF blir därför att räkna med, det är bara att slå fast och som vi ser det just nu så står det mellan just de och Häcken den här säsongen.

9 poäng av 9 möjliga och Malmö FF lär bara bli bättre för varje omgång som passerar här framöver, det är bara rimligt att tro med Rydström vid rodret och därför håller vi såklart också med spelbolagen här när de ställer fram Malmö FF som stora favoriter, de lirar hemma och har full pott trots allt och Peking har en bit upp till Malmö, det kommer vi inte från.

Det är dock ett fint Peking och ett Peking i fint slag som tittar förbi här i Malmö på måndag, det här laget har överraskat positivt och de har känts en aning bortglömda inför säsongen. Konstigt nog tycker vi. Här finns mycket kvalité i truppen och med en bra start i ryggen, har känslan hela tiden varit att Peking kan gå starkt under 2023. Höjden är fin då offensiven är urstark när de har en bra dag, sex gjorda mål så här långt och det imponerar i och med att de ställts mot Sirius, AIK och Värnamo. Två defensiva gäng i de två sistnämnda trots allt. Malmö får därför se upp här, Peking blir ingen lätt nöt att knäcka och vi räknar med att det kommer att ta lite tid att bryta ner för Malmö som inte direkt öst in mål inledningsvis.

Malmö FF har bjudit på fem mål på tre matcher så här långt i Allsvenskan och det är totalt sett räknat, fyra mål framåt och ett baklängesmål lyder målskillnaden och Malmö har emellanåt alltså sett en aning trögstartade ut. Även längre in i matcherna så har det inte riktigt lossnat för Malmö som ständigt haft mycket boll men som inte riktigt nått hela vägen fram. Ännu en gång är det värt att påminna att Rydström är en speciell tränare med många idéer, det är därför fullt rimligt att det faktiskt sett ut så här för Malmö inledningsvis.

Och vi räknar med samma typ av insats här från Malmös sida, de vill kontrollera matcherna och prioriterar det starkt, på så vis kommer de hålla Peking på rätt sida av sig och vi utgår även från att utfallet fortsatt blir positivt. Att de lyckas neutralisera Peking på måndag, men att de samtidigt fortsatt kommer att spela med ett stort, stort tålamod. Vi tänker därför att vi inte kommer att få bevittna något målkalas här i Malmö, bortalaget kommer dessutom att anpassa sig lite efter motståndet och falla ner i banan. Ett poäng för Peking är ett mycket bra utfall här och så länge det står 0-0 är de väldigt nöjda, dessutom kliver de in med ett stort självförtroende efter att ha fått en fin start och därför räknar vi med att MFF får en del problem.

Under 2.5 mål till 2.18 gånger degen är därför taget här hos No Account Bet, en tät tillställning som Malmö kontrollerar och eventuellt till slut vinner. 1-0 eller 1-1 säger vi. Peking är bra! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se