Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 23/4


Spela!
Datum: Söndag 2023-04-23 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 16. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med en minst sagt härlig kupong på söndag, semifinal i FA Cupen där Brighton och Man United gör upp, även Juve – Napoli i Serie A och som om det inte vore nog lirar Barca mot Atletico Madrid också. Dessutom ett par fina matcher i Allsvenskan, Bundesliga och Ligue 1. Vi stannar hemma hela söndagen med andra ord och hoppas ni hakar på! Vårt spelförslag hittar ni här nedanför följt av analys och tips. Lycka till!

1. Brighton – Manchester United, 1X2

Semifinal i FA Cupen där alla utfall känns rimliga, Brighton är jättebra men vi kan inte stänga dörren för Manchester United som ändå ser till att vinna fotbollsmatcher. Tre raka har de i PL och här kommer de att vara taggade. Vi bränner därför av 1X2 direkt. Så får det bli.

2. Newcastle – Tottenham, 1X

Vi börjar till vänster men tänker även att krysset kan vara bra att ha med då Spurs tenderar att höja sig i samband med den här typen av matcher. De vinner dock inte här, Newcastle är för stabila. 1X!

3. Bournemouth – West Ham, 1 2

En vidöppen sexpoängsfight i vår bok då Bournemouth har växlat upp men där vi även har att göra med ett West Ham som lite gått att känna igen här på slutet. Svårslagna och fysiska. Gaffeln fint alternativ här när båda lagen går för trean och i sin tur ett nytt kontrakt i PL nästa säsong.

4. Juventus – Napoli, 1X

Ett tungt urtåg ur Champions League i veckan och 14 poäng ner till närmsta motstånd här i Serie A, det finns anledningar att titta till vänster här när Napoli agerar favorit. Luften kan ha gått ur Napoli och Juventus är dessutom ligans starkaste hemmalag med 11 vinster av 15 möjliga. Blott en förlust. Vi klickar in 1X.

5. Milan – Lecce, 1

Visst lira Milan så sent som i tisdags och formen är dessutom svag här i Serie A men nu när avancemanget är säkrat räknar vi med att det släpper lite här framöver. Man lirar även direkt om CL. Lecce är man bättre än och spiken känns därför bra. Trots att Milan lär landa på närmre 90% här.

6. Barcelona – Atletico Madrid, X2

Vi fäller favoriten Barcelona och gör det av uppenbara skäl, två raka kryss, mot Girona och Getafe vittnar om att Barca stängt ner för den här gången och Atletico har samtidigt inte förlorat en match i La Liga sedan den 8 januari 2023. Obesegrade i 13 raka omgångar och vunnit 10 av 13 fighter.

7. Sevilla – Villarreal, 1X

Mendilibar har fått ordning på det här Sevilla och trots spel i EL räknar vi med att hemmalaget står upp bra här, fint läge att börja till vänster när Villarreal väntas bli favorit här. Utgångstecknet etta, men minst ett kryss ska med.

8. Djurgården – IFK Göteborg, 1

Vi kan inte annat än att spara på våra tecken här, Djurgården är det bättre laget, lirar hemma och IFK är hopplösa. Därför spelar det ingen större roll hur streckfördelningen ser ut, vi börjar till vänster och stannar direkt. Veckans bank!

9. Kalmar – Halmstad, 1

Lite samma typ av argument som i match nummer 8, skillnaden uppenbar här och då vet vi dessutom att Halmstad inte kan vinna på resande fot. Vi hade värderat annorlunda om det här mötet gick av stapeln på Örjans Vall såklart. På Guldfågeln vinner Kalmar enkelt – slog Häcken här närmst på Bravida. Spik!

10. Sirius – BK Häcken, X2

Vi backar favoriten men väljer att plocka med det mittersta tecknet i och med Häckens smäll senast, Sirius är heller inget dåligt gäng och kan göra match av det här på Studenternas. X2 får agera lås här. Känns mycket bra.

11. Borussia M'gladbach – Union Berlin, 1X

Ett något stabilare Gladbach här på slutet som börjat hitta en jämnhet i sina prestationer, fyra raka utan en förlust nu och de har bara förlorat tre matcher här på Borussia-Park, därför fint läge att fälla favoriten till höger som streckas till runt 50%. Gästerna har tappat ordentligt med fart sedan i mitten på februari månad – vunnit 3 av sina 13 senaste fighter. Givna 1X!

12. Bayer Leverkusen – Leipzig, X2

Bayer Leverkusen kan omöjligt ha fulladdade batterier här på söndag i och med det tuffa matchandet här på slutet, det har synts lite här på slutet och det öppnar upp för Leipzig här som jagar Champions League. Minst en halvgardering på sin plats, och vi börjar till höger.

13. Lyon – Marseille, 2

En modig spik här i sistamatchen men vi tycker om den till under 40% när Ligue 1:s bästa bortalag i Marseille entrar Groupama Stadium på söndag, 11 vinster av 15 möjliga lyder facit och det känns betryggande. Veckans drag på Europatipset-kupongen.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se