Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Southampton


Spela!
Datum: Fredag 2023-04-21 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Arsenal över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Arsenal väntas studsa tillbaka på fredagskvällen efter två raka kryss i Premier League. Generöst motstånd väntar här på Emirates Stadium.

En komfortabel trepoängare är vad alla förväntar sig att Arsenals inkasserar på fredag när Southampton kommer på besök och det med all rätt såklart, Arsenal ställs mot Manchester City på Etihad Stadium nästa vecka och ska man ha en möjlighet att vinna Premier League, ja då är det bara vinst som gäller här i och med hur spelschemat ser ut framöver.

Och visst ska Arsenal ha en god chans att göra jobbet här hemma mot ett motstånd av den här kalibern, det är trots allt tabelljumbon som väntar och Arsenal må ha tappat en 2-0-ledning i två raka matcher, men detta på bortaplan och mot tuffare motstånd. Vi tänker dessutom att Arsenal nu gjort läxan, dvs att de bibehåller fokus över 90 minuter och inte slappnar av, det vore trots allt överraskande att se de upprepa samma misstag i en tredje raka fight, och dessutom i det här läget. Mot det här gänget.

För Southampton har förlorat 20 av 31 matcher den här säsongen och är dessutom det laget i Premier League som gjort minst mål, blott 24 stycken. Formen är heller inte den bästa hos bortalaget då de entrar det här mötet med blott två poäng på de sex senaste omgångarna, tre raka förluster lyder facit och där har vi bland annat en 2-0-förlust mot Palace på hemmaplan. Det resultatet från här närmst i helgen. Inget ljus överhuvudtaget alltså, utan Southampton är på väg ur Premier League och vi kan därför heller inte se de störa Arsenal här i London. Ett omöjligt uppdrag, i princip.

Arsenal kliver in i fredagens möte utan Elneny, Tomiyasu, Saliba och Zinchenko som alla är out på grund av skada, de två sistnämnda är dock på väg tillbaka och väntas finnas med i en trupp mot Manchester City i nästa vecka. Ett okej skadeläge hos Arsenal får vi konstatera och därför fina förutsättningar här, vi tänker att Holding – Gabriel löser det här väl och att det hela inte äventyras i och med att Saliba är out.

Southampton kommer till spel utan Maitland-Niles som inte får lira mot Arsenal av uppenbara skäl, Larios, Livramento, Orsic och Salisu är alla är out på grund av skada. Che Adams kan dock komma att vara tillbaka här, men det är osäkert än så länge och han lär oavsett vad, inte starta det här mötet.

Med det sagt så tänker vi att skadeläget inte blir en avgörande faktor här utan snarare bara klasskillnaden lär fälla avgörandet för utfallet. Det finns dock som väntat inget värde på det raka spelet på hemmalaget utan vi tänker att vi istället investerar i målen, Arsenal över 2.5 mål betalar 1.80 gånger degen hos Speedybet och är bra värde i vår bok. 42 mål på 15 hemmamatcher så här långt trots allt och dessutom tre mål eller fler i fyra raka hemmatcher i Premier League. Ett betryggande målsnitt. Dessutom lär Arsenal bara mer än gärna gå för trean den här gången då 2-0 inneburit poängtapp. 3-1? Ett rimligt utfall. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se