Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Royale Union SG - Bayer Leverkusen


Spela!
Datum: Torsdag 2023-04-20 21:00
Land: Belgien
Liga: Europa League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Vi har att göra med ett oavgjort resultat från det första mötet i Tyskland inför returen på torsdag men trots detta är det bortalaget Bayer Leverkusen som fortfarande ställs fram som favoriter inför avgörandet. Och det är inte alls konstigt i och med vilken fart Xabi Alonso har fått på det här laget, vi måste gå tillbaka till den 19 februari för att identifiera det senaste nederlaget och addera därtill att de vunnit sju av sina nio senaste matcher sett till alla tävlingar.

Bayer Leverkusen har växlat upp och det ordentligt alltså, vi hittar de numer på en sjätteplats i Bundesliga-tabellen och alla de som var med från början under säsongen 22/23, vet vilken jäkla bedrift det är. För Bayer Leverkusen infann sig alltså under ett nedflyttningsstreck efter 12 spelade omgångar, de var på botten och upplevde en otroligt tung period men har lyckats lägga det bakom sig och slåss nu istället under avslutningen om åtråvärda Europa-platser. Otroligt imponerande.

Det säger allt kring formen och status på det här Leverkusen som nu alltså även har en fin möjlighet att ta sig vidare till en semifinal i en såpass tung tävling som ändå Europa League är. En fin säsong kan det komma att bli men först måste alltså jobbet göras här i Belgien. Leverkusen kliver in som favorit och den bedömningen delar vi med spelbolagen, den är en rätt men det kommer inte att bli en lätt match för den tyska klubben. Lite slarv trots allt att bara få med sig 1-1 på hemmaplan vilket gör uppgiften svårare såklart, Union St Gilloise är ett bra fotbollslag och kommer att göra match av det här, de förtjänade absolut inte att vinna borta i Tyskland men nu lirar de trots allt hemma och här är de starka och garanterar i princip mål. Vi tänker därför att det kommer att krävas minst två baljor från bortalaget här på Stade Joseph Marien om det ska bli ett tyskt avancemang härifrån.

Union St Gilloise stod för ett fint gruppspel och har växt in i Europa League på ett otroligt fint sätt får vi ändå konstatera, fyra vinster av sex möjliga i en grupp med Union Berlin, Braga och Malmö FF vittnar om en stor kvalité trots allt. De ställdes sedan mot just Union Berlin igen i åttondelsfinalen och gjorde totalt sex mål i det dubbelmötet. Sex baljor mot Union Berlin. Då ett formstarkt Berlin dessutom, det sticker ut och bekräftar att vi har att göra med en superfin offensiv som kliver in i torsdagens fight med största möjliga självförtroende. Addera därtill att Union St Gilloise är obesegrade i nio raka fighter.

Vi har alltså att göra med två formstarka lag som gör mycket mål här på torsdag, därför hamnar vi även på målmarknaden i jakten på ett odds härifrån. Mer exakt är det just över 2.5 mål som lockar här till godkända 1.87 gånger degen hos Betsson. Union St Gilloise har ett otroligt imponerande målsnitt den här säsongen och har bara i Europa League gjort nio mål på fyra hemmamatcher. 33 stycken på 17 hemmamatcher i den inhemska serien. Deras dubbelmöte mot Union Berlin bjöd på hela nio mål dessutom och då har vi alltså inte ens varit inne på hur mycket mål Leverkusen faktiskt gjort sedan i mitten på februari månad. Även de har öst in baljor.

Allt talar för att vi får se fler mål här i Belgien än i Tyskland i förra veckan, vi borde minst ha fått se tre mål där borta och räknar därför istället med att det jämnar ut sig här. 1.87x är därför riktigt bra värde. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se