Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sporting - Juventus


Spela!
Datum: Torsdag 2023-04-20 21:00
Land: Portugal
Liga: Europa League
Spel: X2
Odds: 1.70
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

1-0 Juventus inför avgörandet på José Alvalade i Lissabon. Ett tillräckligt bra resultat att jobba med – Juve tar sig vidare.

Nio pinnar efter fjärdeplatsen och Milan med åtta omgångar kvar att spela i Serie A och en kvartsfinal i Europa League, med en uddamålsvinst med sig in i returen mot Sporting Lissabon. Via vilken väg har Juventus bäst möjlighet att säkra Champions League-spel nästa säsong? Via Europa League och ingenting annat.

Därför räknar vi även med Juventus här på torsdag, de är en match från en eventuell semifinal och väl där 180 minuter från en final och ytterligare 90 från spel i Champions League nästa säsong. Det är därför också rimligt att sikta in sig på guldet här och det är väl egentligen Manchester United som ska kunna äventyra det hela för Juve, Leverkusen är bra, Feyenoord likaså och Roma vann trots allt Conference League-finalen i fjol, men vi tycker Juve överlag har genomfört en bra säsong trots alla motgångar på och utanför planen (välförtjänt såklart men fortsatt) och Sporting tänker vi därför även att de står emot på torsdag. De är mästare på det där trots allt, att lida.

Det ska dock nämnas att Sporting Lissabon var bättre än Juve i förra veckan, trots spel i Turin alltså. Något oroväckande såklart, men ännu en gång kommer vi till det där med att lida, alla som sett Juve är väl medvetna om att de inte behöver stå för en magisk 90-minutare utan de vet hur man vinner fotbollsmatcher och det bekräftade de i förra veckan. Matchbilden tror vi dessutom kommer passa Juve bättre här, det är en tacksam uppgift att kliva in med en vinst i ryggen och det talar även för att Di Maria och Vlahovic kommer att bjudas på en del ytor ju längre in i matchen vi kommer. Där fäller Juve avgörandet.

Vi tycker det hela var tydligt i Turin i förra veckan, Paulinho saknades otroligt mycket för Sporting och det är en kugge som kommer att saknas även här. En lirare som ofta är skillnaden för den portugisiska klubben i den här typen av matcher och utan honom på banan, blir det hela enklare för motståndaren. Det lite fällde Sporting i Turin tycker vi, man satte inte sina målchanser och utan Paulinho på torsdag kan det hela mycket väl upprepas. Paulinho satte trots allt dit det viktiga 2-1-målet mot Arsenal just här på José Alvalade i åttondelsfinalen. Han assisterade även Gonçalves till 1-1 i avgörandet på Emirates Stadium. En poängspelare som behövs i den här typen av matcher. Därför ett tungt avbräck.

För Juves del ska samtidigt Szczesny vara spelredo igen efter att ha utgått senast, även Pogba och Chiesa är spelredo och kommer att finnas med i en trupp. De båda hoppade in mot Sassuolo i helgen, i en match Juve vilade en stor del av sina startspelare. Mattia De Sciglio är även han tillbaka här. Truppläget ser därför väldigt bra ut för Juve får vi konstatera, endast Kean är out här men det är heller ingen lirare som hade startat det här mötet ändå.

Med det sagt så klickar vi in X2 här till godkända 1.70 gånger degen hos Nordicbet, bra värde då Juve kliver in här med en vinst och är mästare på att behärska den här typen av tillställningar. Vi får heller inte glömma att det här Sporting agerar först tabellfyra i Portugal, hela sju poäng upp har de till Braga på en tredjeplats.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se