Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Real Madrid


Spela!
Datum: Tisdag 2023-04-18 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 2.50
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

2-0 Real Madrid inför tisdagens returmöte på Stamford Bridge. Stor fördel Los Blancos såklart, trevliga förutsättningar här.

Det var aldrig något snack om saken på Santiago Bernabeu i förra veckan utan Real Madrid var steget större och vann välförtjänt med 2-0. Närmre 3-0 än 2-1 dessutom och det talar såklart starkt för att det blir just Real Madrid som även här, i London kontrollerar det här från start till mål.

Chelsea mår inget bra i dagsläget och vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna vända på det här, först och främst saknas all form av kyla framför mål, Chelsea nätade mot Brighton i helgen men står på totalt 30 fullträffar i Premier League efter 31 omgångar. Det är en smått otrolig siffra, dessutom har de bara vunnit 10 av 31 ligamatcher och då ska det i princip vara omöjligt att vända på 2-0 till 3-2 mot självaste Real Madrid i en kvartsfinal i Champions League.

Något mer hade Chelsea onekligen behövt visa upp inför tisdagens returfight för att det typ av utfallet skulle kunna övervägas här, en vändning eller en eventuell nagelbitare, men det är istället sex raka matcher utan en vinst Chelsea radat upp och addera därtill att de bara gjort fyra mål under den aktuella perioden. Tre raka förluster lyder facit dessutom, mot Brighton här närmst i helgen (Stamford Bridge), Real Madrid och Wolves.

Otroligt trevliga förutsättningar här för Los Blancos inför tisdagens avgörande såklart, det kan vi bara slå fast direkt då de redan är det mest lugna gänget väl framme i en kvartsfinal i Champions League. Oavsett resultat de faktiskt har med sig in i en returfight. Till och med 2-0 Chelsea här, hade resulterat i ett Real Madrid som kliver in på banan med ett stort lugn och en stor övertygelse om att en vändning är möjlig, men nu har man alltså själva 2-0 och dessutom en utvilad Modric, Vini, Carvajal, Alaba, Camavinga och Kroos att ställa fram här. Ingen av de startade helgens ligafight mot Cadiz.

Vi kommer inte från att det starkt talar för att Real Madrid även vinner returfighten på Stamford Bridge, de behöver såklart inte gå för det men Chelsea kommer ge vändningen en chans och det bör kunna straffa sig när Benz och Vini sätter fart. En perfekt matchbild för Real Madrid trots allt, det är så de mest gärna approachar sina fighter och här bjuds man därför på en drömmöjlighet när Chelsea ska jaga två mål. Så därför kommer vi också att investera en slant i Los Blancos, fint värde ställs fram och i och med hur matchbilden högst troligt kommer att se ut, i kombination med hur Chelsea faktiskt sett ut här på slutet, tycker vi oddset är lite väl högt på Real. Dessutom ett Real som bara har Mendy out på grund av skada – det ska inte vara någon större fara med Vini och Kroos. Spelklara här enligt spansk media.

Real Madrid till 2.50 gånger insatsen klickas därför in hos spelbolaget NoAccountBet, fint värde! Vi säger 2-1 Real Madrid här i London.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se