Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Rayo Vallecano - Osasuna


Spela!
Datum: Fredag 2023-04-14 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Omgång 29 rullar igång här i La Liga under fredagen där vi har att göra med ett sexpoängsmöte när Rayo och Osasuna drabbar samman i Vallecas, bara ett poäng skiljer de båda lagen åt i tabellen och Europa är fortsatt inom räckhåll. Avståndet upp må vara stort men chansen finns fortfarande just eftersom lagen ovanför inte direkt garanterar vinster, utan tre pinnar ska jobbas hem här på fredag och då kan det bara vara fyra, respektive fem poäng upp till en sådan placering.

Rayo Vallecano kliver in i fredagens möte utan en vinst på de åtta senaste omgångarna här i ligaspelet, dyster statistik må vara, men den säger absolut inte hela sanningen utan Rayo är ett lag att räkna med här hemma i Vallecas och de har bjudit på ett par fina insatser här på slutet, trots uteblivna vinster. Vi tänker därför att de bör ha en god chans här, de har bara förlorat en enstaka match här hemma sedan i januari månad och det nederlagen kom här senast, mot Atletico Madrid (1-2). En bra insats där dock, Rayo hade mer boll och hade fler avslut även fastän Atletico Madrid skapade de mer vassa möjligheterna. Så det är en positiv insats man tar med sig in här i matchen mot Osasuna.

Osasuna slog Elche här närmst i ligaspelet men tappade poäng i fyra raka matcher innan det, detta dels på grund av att de lirade ett dubbelmöte mot Athletic Bilbao i Copa del Rey, ett dubbelmöte som vi ändå får konstatera vara lyckat då Osasuna tog sig till en Copa del Rey-final. De ställs mot Real Madrid i en final i maj månad. En otrolig bedrift, men även en bedrift som tagit på krafterna och som vi även tror kan komma att fälla avgörande för utfallet här på fredag.

Osasuna är det laget i La Liga som spelar mest jämnt där det ständigt står och väger mellan en vinst och förlust, hela vägen in i matchminut nummer 90. Det är sällan de avgör en fight tidigare än så, eller förlorar klart och därför förväntar vi oss också att se en tät tillställning här, där små marginaler kommer att avgöra.

Och just för den dagen anser vi alltså Rayo vara snäppet vassare, trots noll vinster på åtta omgångar. De är ett pålitligt hemmagäng och ett urstarkt kollektiv här, blott fyra förluster har det blivit i Vallecas under säsongen 22/23 och sanningen är även den att de snabbt närmar sig en vinst, i och med de senaste poängtappen. Har man bevittnat Rayo här i Vallecas är man väl medveten om att de är tuffa, Real Madrid förlorade här bland annat och det säger en del, vi tycker därför det finns anledningar att investera en slant i de på fredag till över dubbla degen.

Osasuna har nått en Copa del Rey-final och har i samband med det tappat kraft, någon slags mättnad har synts till och att de var riktigt illa ute här närmst mot Elche på hemmaplan, tycker vi säger något. Vi klickar in Rayo till 2.15 gånger degen hos spelbolaget ComeOn. Mer än 50% chans ger vi Rayo här som dessutom har alla spelare tillgängliga. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se