Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 13/4


Spela!
Datum: Torsdag 2023-04-13 18:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 15. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Fina Europatipset är tillbaka och detta med fotboll från torsdagen, Europa League och Conference League är vad vi har framför oss här men även Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga rullar! Detta dock under fredagen, vilket innebär Europatipset över två dagar. Fina matcher och en överlag trevlig kupong får vi konstatera där vi tror oss ha snickrat fram raden som ger fina 13! Den känns bra! Ni hittar den i vanlig ordning här nedanför. Stor analys och tips alla 13 matcher.

1. Manchester United – Sevilla, 1

Klasskillnad när Man United och Real Betis ställdes mot varandra i åttondelsfinalen, och därför även klasskillnad här när Sevilla nu väntar. Sevilla är ett klart sämre lag än Real Betis i år och ska helt enkelt inte räcka till här på Old Trafford. Alldeles för få pusselbitar på plats för det. Etta.

2. Juventus – Sporting Lissabon, 1X

Trötts ben i Juve-lägret efter att ha lirat tre fighter inom loppet av sju dagar? Vi tror det, de har ställts mot Lazio och Inter här i de två senaste dessutom och streckas ändå till över 70% här (trots att deras offensiv fortfarande har problem). Krysset ett måste här i vår bok. Minst!

3. Feyenoord – Roma, X2

Feyenoord ställs fram som knappa favoriter här och vi väljer därför Roma, som vi tycker sett riktigt bra ut här på slutet. Slog Torino tryggt på bortaplan här närmst och har bara släppt in ett mål på sina fyra senaste matcher. X2 framför någonting annat här.

4. Bayer Leverkusen – Royale Union SG, 1

Bayer Leverkusen väntas landa på närmre 85% men det av uppenbara anledningar får vi konstatera, de fullständigt flyger fram och har vunnit sju raka matcher inför torsdagen. 19 mål framåt dessutom, och bland annat besegrat Bayern. Favoriten håller här. Given spik!

5. Anderlecht – AZ Alkmaar, 1X2

Svår fight här och även en vidöppen sådan i vår bok, AZ har en fin höjd i sig men kan blanda i sina prestationer emellanåt, Anderlecht dessutom ett erkänt tufft motstånd i de här sammanhangen. Vårt val, alla tecken.

6. Gent – West Ham, 2

Vi bör kunna utgå från att West Ham fortsatt går starkt i Europa så länge motståndet är av den här kategorin, med all respekt för Gent. Här skiljer det muskler på egentligen alla plan och vi räknar med att West Ham tar sig längre än såhär. Spiken till 50% mer än intressant.

7. FC Basel 1893 – Nice, X2

Blott 1 nederlag på 15 matcher för Nice inför torsdagen, i grund och botten även det bättre laget här vilket gör favoritskapet till ett befogat sådant. Runt 55% på Nice känns som en rimlig värdering, vi hakar på men fyller på med krysset (25%).

8. Lech Poznan – Fiorentina, X2

Det ska mycket till om Lech Poznan ska ta sig vidare till en semifinal här i Conference League, vi har svårt att se det hända här när ett formstarkt Fiorentina står i vägen. Tydlig favorit och en befogad sådan, kan dock landa närmre 70% här på Fiorentina och därför fyller vi på. X2.

9. Cremonese – Empoli, 1X

Ett otroligt värde till vänster här, visst är Cremonese en bit efter och lär lira boll i Serie B nästa säsong men de slog Sampdoria här närmst och den typen av vinst bör kunna injiciera energi och hopp. Vi testar därför 1X när Empoli ställs fram som klar favorit.

10. Spezia – Lazio, X2

Lazio slog Juventus här närmst och kopplade därmed ett ordentligt grepp om andraplatsen här i Serie A, starka på riktigt nu med vinster över Juve och Roma och utgångstecknet måste därför också bli tvåan såklart. Spezia är dock kluriga här hemma, vi fyller på.

11. Rayo Vallecano – Osasuna, 1

Osasuna har matchats hårt här på slutet med cupfotboll och ligaspel och vi vet dessutom att de är som allra starkaste hemma i Pamplona, fint läge här för Rayo att få med sig något och vi tycker 40% på Rayo gör spiken superspännande. Vi testar det – fina 90 minuter från Rayo här närmst mot Atletico, trots förlust.

12. Toulouse – Lyon, 1 2

Lyon just nu till närmre 75% och detta trots att de bara vunnit 6 av 15 matcher på bortaplan den här säsongen, Toulouse har dessutom två raka vinster och mot knepigt motstånd, det finns alla anledningar att titta närmre på ettan här till under 10%(!). Gaffeln!

13. Schalke 04 – Hertha Berlin, 1X

Bottenstrid och ångestfight här i Bundesliga där vi har anledningar att tro att hemmaplansfördelen kan spela stor roll, Schalke har tagit kliv sen hösten och är betydligt mer stabila idag dessutom – får 1X att kännas bra här.

**

Källa: tipdsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se