Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Chelsea


Spela!
Datum: Onsdag 2023-04-12 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Real Madrid över 1.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid slog ut Chelsea i just kvartsfinalen i fjol men tillskillnad från då är de klara favoriter den här gången. Lever upp till det favoritskapet?

Det var ett minst sagt fint dubbelmöte vi fick bevittna mellan Real Madrid och Chelsea i fjol och får vi bara se 70% av den underhållningen här på onsdag och i nästa vecka på tisdag, ja då bör vi vara nöjda i och med hur det faktiskt urartade sig förra året. En otrolig kamp där Real Madrid till slut drog det längsta strået efter förlängning.

Real Madrid kliver som sagt in här i onsdagens Champions League-möte som klar favorit och det är inte speciellt konstigt i och med alla problem Chelsea har upplevt den här säsongen. De infinner sig först på en 11:e plats i tabellen i Premier League efter 30 spelade matcher och därför är det bara att slå fast att de bör vara ett generöst motstånd i en kvartsfinal i Champions League. Generöst är väl dock att ta i på sätt och vis i och med att Chelsea trots allt är Chelsea och historiken spelar såklart roll när man väl entrar en kvartsfinal.

Värderingen är dock helt rätt här tycker vi, Real Madrid till runt 1.70 finns det fog för trots allt, vi nämner historien som en måttstock och där sticker som bekant Real Madrid ut kraftigt på alla plan. Vi vet dessutom att det är samma spelare som lirar idag som lirade både i fjol och under perioden Real vann tre raka CL-guld. Så där är Real Madrid starkare, dessutom är det inte konstigt att spelbolagen trycker ner oddset efter Real Madrids insats i El Clasicot här närmst, 4-0 på Camp Nou efter ett hattrick av Benzema och i samband med det bekräftade Real Madrid också att det är just här och nu, i april månad, som de växlar upp på riktigt. Ett mönster vi tydligt känner igen.

Real Madrid kommer till spel utan en lirare på onsdag och det är Ferland Mendy, vänsterbacken som står på ungefär 14 matcher säsongen 22/23 och det säger en del, han har varit borta under en väldigt lång tid och vi slår därför också fast att Mendy inte är något tyngre avbräck. Bästa möjliga Real Madrid-elva kommer vi därför att få se här på onsdag, addera därtill en utvilad Modric, Kroos, Militao och Camavinga, bland annat – som samtliga vilade i helgen.

Chelsea kommer till spel utan Thiago Silva, Mount, Azpilicueta och Broja.

Det innebär att vi på pappret kommer att få se ett starkt Chelsea-lag här, Kante är som bekant tillbaka och kommer att starta det här mötet, med Fernandez och Kova jämte, är det ett fint lag som uppenbarar sig framför en och Felix längst upp i banan kan emellanåt bjuda på en del fina saker. Vi tänker därför att det här inte blir helt problemfritt för Real Madrid, inte alls till den drag att vi vill klicka in det raka spelet till runt 1.70, utan vi tänker istället att vi investerar en slant i målen.

Real Madrid att göra minst två mål här på Bernabeu på onsdag betalar 1.91 gånger insatsen hos Bethard och känns riktigt bra, de ställs mot ett Chelsea som inte vunnit någon av sina fyra senaste fighter och Lampard in, gav som bekant ingen direkt effekt. Utan det blev förlust mot Wolves i hans comeback. Två baljor ska därför Real bara lösa. Bra värde!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se