Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Benfica - Inter


Spela!
Datum: Tisdag 2023-04-11 21:00
Land: Portugal
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 2.19
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Kvartsfinal i UEFA Champions League! Benfica vs Inter, där väl ändå Benfica är det bättre laget?

Benfica kliver in i dubbelmötet mot Inter som favoriter och det med all rätt får vi väl ändå konstatera i och med hur svagt Inter faktiskt gått under de senaste veckorna. De har i princip rasat ihop här på slutet och alltså bara vunnit en av sina sju senaste matcher inför tisdagen, dessutom har fyra av de fighterna resulterat i en förlust och därför är det bara att slå fast att uppladdningen inte varit den bästa möjliga för Inter inför den här kvarten.

Inter mår inte alls bra i dagsläget och den svaga formen innebär nu att Inter är otroligt pressade i Serie A, de har numer Milan, Roma och Lazio ovanför sig i tabellen och agerar först tabellfemma, med blott nio omgångar kvar att spela. Då har de alltså tisdagens CL-fight att fokusera på, ett returmöte mot Juve i Coppa Italia och just Serie A, där i princip varje match blir en final framöver. Så ett någorlunda tröttkört Inter dessutom, kan vi räkna med att få se här framöver då det redan varit tydligt att det tuffa matchandet tagit på krafterna här på slutet. De har lirat match i princip var tredje dag här under de senaste veckorna.

Bästa möjliga förutsättningar får vi därför konstatera för Benfica här inför tisdagen, de ställs mot ett gäng som helt saknar självförtroende och dessutom mot ett Inter som upplevt stora problem på bortaplan under hela säsongen. Inter har bara vunnit 5 matcher på resande fot i Serie A, 5 av 14 möjliga och det innebär att hela nio lag är bättre än dem sett till ”borta”-tabellen. Även det en detalj som starkt talar för Benfica här i Lissabon.

Det är allt annat än en överdrift att påstå att Benfica varit fantastiska den här säsongen och att de bara blivit bättre och bättre ju längre in på säsongen vi faktiskt kommit. Först och främst ska deras CL-gruppspel lyftas, där de som bekant slog Juve två gånger om och undvek ett nederlag mot PSG både i Lissabon och i Paris. De vann till slut också gruppen före just PSG och slog sedan tryggt ut Club Brugge ur åttondelsfinalen. En stor bedrift i CL så här långt, minst sagt.

Benfica har dessutom vunnit 23 av 27 ligamatcher den här säsongen och kommer också att vinna den portugisiska ligan i år, trots förlusten mot Porto här senast. Avståndet är för stort och Benfica alldeles för bra, och någonstans så är det just där vi även hittar anledningen med, till Benficas förlust mot Porto från i helgen. 10 poäng skiljde de båda lagen åt inför den matchen och Benfica hade såklart redan tankarna på annat håll, på det här mötet mot Inter. Dessutom tror vi bara det var nyttigt med ett mindre viktigt nederlag, Benfica hade vunnit åtta raka matcher inför den bataljen och kommer nu istället att kliva in med ett ännu större fokus här, där vi räknar med att de är påslagna från sekund nummer ett. Lite av en påminnelse om att jobbet alltid måste göras, trots allt.

Med det sagt så tycker vi det finns alla anledningar att faktiskt klicka in Benfica här som vinnare till 2.20 gånger insatsen, allt över 2.10 är riktigt bra i vår bok i och med hur Inter ser ut i dagsläget. Det tål att upprepas, blott en vinst på de sju senaste och addera därtill det svaga bortafacitet. Vi säger 2-1 Benfica här i Lissabon. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se