Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Girona


Spela!
Datum: Måndag 2023-04-10 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 + under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stor besvikelse i Barcelona-lägret efter storförlusten mot Real Madrid såklart och på det viset dessutom, vilket förstorade ett och annat och fick längtan efter Messi att bli större. 4-0 på Camp Nou är absolut inte acceptabelt och det innebar även en missad titel, det är Real nu som kommer att lira Copa del Rey-final och detta mot Osasuna, vilket starkt talar för att man bärgar hem guldet såklart.

Barcelona däremot kommer att vinna La Liga och det är bara att slå fast det nu till 100% i och med att Villarreal besegrade Real Madrid i lördags, 12 poäng skiljer Barca och Real åt i tabellen och då har Real dessutom spelat en match mer. Detta med blott 10 omgångar kvar att spela, det finns såklart inte en minsta chans att Barca tappar det här.

Och i och med att Barcelona dessutom inte har någonting annat framför sig här förutom La Liga-spel så bör vi ändå kunna utgå från att de fortsätter vinna matcher. Inget Europa eller cupspel alltså, utan 11 ligamatcher innan de tar semester och det tror vi resulterar i att de går segrande ur åtminstone 8 av dem. För så stabila är de just här i La Liga, de har tappat poäng i blott fyra(!) matcher den här säsongen och står alltså på 23 vinster av 27 möjliga. Girona räcker därför inte till här på Camp Nou.

Barcelona kommer till spel utan Frenkie De Jong, Christensen, Pedri och Dembele på måndag vilket innebär att vi har att göra med ett något försvagat Barca-mittfält, men här hemma mot Girona bör det inte spela allt för stor roll för utfallet. Busquets, Kessie och Roberto räknar vi med löser det här relativt bra ändå. Positivt dessutom är att samtliga fyra avbräck är på väg tillbaka, alla väntas vara tillbaka i spel inom en, två veckor.

Girona kliver samtidigt in på Camp Nou med ett flertal avbräck, Reiner är avstängd här efter det röda kortet han ådrig sig senast mot Espanyol och Roca, Garcia och Kebe är alla definitivt out på grund av skada. Dessutom har vi ett par frågetecken här på Lopez, Borja Garcia, Callens och Herrera, inte alls optimala förutsättningar för ett Girona som såklart redan har en mindre trupp att jobba med i jämförelse med Barca. Borja Garcia är lagkapten och kanske lagets viktigaste lirare, honom blir det tufft utan om det visar sig att han måste avstå.

Så ett försvagat bortalaget i Girona får vi ändå konstatera, oavsett en Borja Garcia eller inte och ser vi till hur Girona presterat på bortaplan den här säsongen så talar inte alls mycket för att man lämnar Camp Nou med några som helst poäng. Blott 2 vinster av 13 möjliga. Defensiv approach kan vi räkna med att få se här från bortalagets sida och här är man mycket nöjda så länge det står 0-0. Såklart.

Vi klickar därför in Barcelona + under 3.5 mål i matchen till fina 2.10 gånger insatsen, känns mycket bra i och med Barcas defensiv (blott 2 insläppta mål på 13 hemmamatcher). 2-0 eller 3-0, Girona är trots allt inget Elche eller Almeria utan infinner sig på en 11:e plats i La Liga-tabellen. Här finns trots allt en del kvalité. No Account Bet står för oddset.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se